Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
2900
#falco nieaktywny
3 kwietnia 2013r. o 19:23
hehehe...
jak można obalić ,,fakt że ,,2+4=4 :D

fakty wg. Przemysława są nie do podważenia!!!!! :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 kwietnia 2013r. o 19:26
Wiesz, on jako jedyny dostał prawie 50% podwyżki :D
~ niezalogowany
3 kwietnia 2013r. o 19:27
Szkoda, że nie poszło w głowę te 50% :]
2900
#falco nieaktywny
3 kwietnia 2013r. o 19:29
Przemyslaw napisał(a): Panie Pynchoon , postanowił Pan się zabawić udając wymianę poglądów .Podważa Pan nawet fakty że 2 + 4 = 4 .Trudno Pana sprawa .Gdyby Pan występował tu tak jak ja , zalogowany pod prawdziwym nazwiskiem można by brnąć dalej w dyskusję . W takich okolicznościach
jednak beze mnie .Od tej pory uważam rozmowę z Panem za zamkniętą .
ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO .

jeszcze troszkę a sam ze sobą będziesz ,,gaworzył,,
sam sobie będziesz wklejał linki
sam też będziesz je czytał...
:D
jak tam słupki ,,poparcia,,? dalej ,,pod kreską,,? :D

~tak z boku patrząc niezalogowany
3 kwietnia 2013r. o 19:37
Nie wiem czy pomogę Panu Przemkowi, ale niech Pan sprawdzi czy nie chodzi o żyto?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
3 kwietnia 2013r. o 19:51
~tak z boku patrząc napisał(a): Nie wiem czy pomogę Panu Przemkowi, ale niech Pan sprawdzi czy nie chodzi o żyto?
>

Bardzo dziękuję za chęć pomocy .Jednak informację o drzewie przepisałem z decyzji o ustaleniu wymiaru zapłaty.DZ.U. z 2002r. NR 200. poz1682 z pózn.zm. /M.P2012 r poz 788/-- chodzi o drewno.
numer decyzji podałem w tekście .decyzja z dnia 2013.01.17 podpisana z up .prezydenta miasta.
Samo wymieniania paragrafów zajmuje 12 linijek maszynopisu.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
3 kwietnia 2013r. o 19:57
wymieniaj...chętnie poczytam :D

9176
kc
3 kwietnia 2013r. o 19:59
falco napisał(a): hehehe...
jak można obalić ,,fakt że ,,2+4=4 :D

fakty wg. Przemysława są nie do podważenia!!!!! :D

Falco, wiesz, że zdanie zaczyna się dużą literą, przed "że" stawia się przecinek, a po skrócie "wg" nie stawia się kropki ?

Jestem w stanie zrozumieć, że można mieć obiekcje, co do merytoryczności wypowiedzi Pana M, ale czepianie się wszystkiego jest bardzo "słabe". Wydaje Ci się, że Twoje komentarze są zabawne ? Co wnoszą do dyskusji ? Dlaczego sprawia Ci radość komentowanie i obśmiewanie każdego jego wpisu, nawet wtedy kiedy nie masz nic sensownego do napisania ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.