Przemyslaw napisał(a): Panie Pynchoon , postanowił Pan się zabawić udając wymianę poglądów .Podważa Pan nawet fakty że 2 + 4 = 4 .Trudno Pana sprawa .Gdyby Pan występował tu tak jak ja , zalogowany pod prawdziwym nazwiskiem można by brnąć dalej w dyskusję . W takich okolicznościach
jednak beze mnie .Od tej pory uważam rozmowę z Panem za zamkniętą .
ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO .
Przemysławie, co rozumiesz pod stwierdzeniem, że postanowiłem się zabawić w wymianę poglądów? Ja tylko wykazałem, że podajesz nieprawdziwe informacje, iż podatek od nieruchomości wzrósł o ponad 42%. To dla mnie nie jest zabawne. Podobnie jak Twoje twierdzenie, że Twój podatek od nieruchomości zależy od ceny drewna. Choć oczywiście niektórzy ignorancję "polityka" w tego typu kwestiach mogą za zabawną uznać.
Ale jeśli faktycznie jest inaczej oraz faktycznie dostałeś decyzję ustalającą podatek od nieruchomości zależny od ceny drewna, to już by było dla mnie zabawne, nie jednak w kontekście Twojej osoby, a skrajnej ignorancji urzędnika miasta (za wydanie takiej decyzji powinien wylecieć z hukiem z urzędu). Decyzja w tym zakresie podlegałaby oczywistemu uchyleniu przez SKO, co też by było zabawne, bo zapewne skończyło by się dodatkowo kontrolą RIO w urzędzie.
Jak widzę nie masz jednak zamiaru zamieścić screena swojej decyzji, czyli zapewne błędnie ją przeczytałeś (zdarza się) i teraz rakiem wycofujesz się z tematu (to już jak zauważam jest typowe dla Twojej osoby).