Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 9:58
alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
alter napisał(a):
Pana wywody to "mętna woda"...

Ale , że co ? Bo nie jażę Ego... isto :D

A ja nie jażę, czego nie jażysz? :)

"Mętność wody", to przeciwieństwo czystości - intencji, jasności - wypowiedzi, klarowności - poglądów.

alter ego :)

Wiesz doskonale o tym , że nie znam się na poezji , do mnie trzeba , jak krowie na rowie :)

Połączenie pomiędzy cyframi , intencjami , interwencjonizmem i prywatą . Myślę , że taka właśnie jest natura Stwórcy :) Zapewne się mylę , ale błądzenie , jest rzeczą ludzką ... Horera , czy abym przypadkiem zaś nie walnął był byka ? Jak się pisze Żeczą ludzką Egoisto ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 10:27
Jak się pisze Żeczą ludzką Egoisto ? :)

wobec ironii ortograficzno-egoistycznej ;) to ja już składam broń :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 10:30
alter napisał(a): ... wobec ironii ortograficzno-egoistycznej ;) to ja już składam broń :)

Ale mam nadzieję , że się na mnie nie obraziłeś :) Miłego , na mnie czas :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 10:33
alter napisał(a): ... wobec ironii ortograficzno-egoistycznej ;) to ja już składam broń :)

Ale mam nadzieję , że się na mnie nie obraziłeś :) Miłego , na mnie czas :)

Nie ja-rz-e na co miałbym się obrazić :) zabawy słowne w pewnych granicach to znakomite ćwiczenia dla umysłu :)

...i na mnie czas.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Kolega 217 niezalogowany
8 kwietnia 2013r. o 14:56
przyzwoite to ...czy ...? To po takie instrukcje tłukł się p. M... tyle godzin?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5bUL7fEziPI ;(
5413
#Przemyslaw nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 15:16
~Kolega 217 napisał(a): przyzwoite to ...czy ...? To po takie instrukcje tłukł się p. M... tyle godzin?

>

Na ten temat proszę przenieść dyskusję do wątku " Ruch Palikota Bolesławiec "

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
3688
#Pynchoon nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 15:17
~Kolega 217 napisał(a): przyzwoite to ...czy ...? To po takie instrukcje tłukł się p. M... tyle godzin?

To nie jest kwestia przyzwoitości, a uczciwe postawienie sprawy. W ten sposób wygrywa się przecież wybory i raczej nikt tego nie zmieni.

Nikt nie wygrał wyborów dzięki mówieniu wyborcom prawdy, z drugiej strony wyborcy również tego nie oczekują :-)
~ niezalogowany
8 kwietnia 2013r. o 17:56

Wiesz doskonale o tym , że nie znam się na poezji , do mnie trzeba , jak krowie na rowie :>
.................................................................................................................................................

A na czym się znasz ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo