Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~~Artur niezalogowany
1 lutego 2017r. o 8:20
Tekst z mojego wystąpienia który miałem przygotowany, a do którego nie doszło.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~do Artura niezalogowany
1 lutego 2017r. o 8:57
to materiał dowodowy dla sądu.Po co się Pan z tym ciąga po necie.?Tu Pana tylko oplują anonimy zawistne.
11445
PanM
1 lutego 2017r. o 9:24
Skoro jest tak źle to na jakiej odstawie ZUS co roku wypaca pracownikom nagrody za 210 milionów ?

http://biznes.onet.pl/emerytury/wiadomosci/emerytury-kazdy-musi-zadbac-o-swoja-przyszlosc-sam/f9sy2r

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Artur niezalogowany
1 lutego 2017r. o 10:36
~~do Artura napisał(a): to materiał dowodowy dla sądu.Po co się Pan z tym ciąga po necie.?Tu Pana tylko oplują anonimy zawistne.

Ten filmy i ten mój tekst nie dotyczą materiałów ws.Dyrektora. lecz jak działają urzędnicy RADY POWIATU jaki mają stosunek do zwykłego człowieka.
Będę publikował wszystko co dotyczy działań powiatu i RADNYCH w mojej skardze na urzędnika publicznego.
.
~~Artur niezalogowany
1 lutego 2017r. o 10:39
PanM napisał(a): Skoro jest tak źle to na jakiej odstawie ZUS co roku wypaca pracownikom nagrody za 210 milionów ?

http://biznes.onet.pl/emerytury/wiadomosci/emerytury-kazdy-musi-zadbac-o-swoja-przyszlosc-sam/f9sy2r

Na tym portalu publikuje i prowokuje Pan do różnych wypowiedzi.
Proszę zatem ustosunkować się do przyzwoitości radnych na tym filmiku.

11445
PanM
1 lutego 2017r. o 11:08
~~Artur napisał(a):
PanM napisał(a): Skoro jest tak źle to na jakiej odstawie ZUS co roku wypaca pracownikom nagrody za 210 milionów ?

Na tym portalu publikuje i prowokuje Pan do różnych wypowiedzi.

Z założenia od wielu lat / od 2008 systematycznie / podnoszę problematykę nazywaną " STOSUNEK PAŃSTWA DO POJEDYNCZEGO CZŁOWIEKA " .
Staram się nie wikłać w imienne spory gdyż w takich wypadkach należy wysłuchać dwóch stron.
Nie neguję Pana racji jednak nie miałem możliwości wgłębić się w szczegóły.
Pisze Pan że ja publikuje i prowokuje .
Proszę jednak zwrócić uwagę że to ja zakładając poszczególne tematy podpisuję się własnym nazwiskiem i przyjmuję za nie otwartą odpowiedzialność.
Pan powiedzmy delikatnie wskoczył w jeden z takich tematów jako anonim z roszczeniem abym ja ustosunkował się do Pana wpisu.
Tu niestety to działa inaczej.To internauci sami decydują który temat trwa a który umiera w zapomnieniu.
Może Pan zatem albo założyć własny wątek albo się ujawnić i opisywać nieprawidłowości które Pan odkryje.
Ten artykuł akurat wpisuje się w tego typu polemiki ale uczciwie jest wtedy gdy jest jawnie.
Pozdrawiam Panie " ARTUR "

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Artur niezalogowany
1 lutego 2017r. o 17:37
~~Antek napisał(a):
~~Artur napisał(a): Panie M może jakiś komentarz do LOKALNEJ DEMOKRACJI i filmiku.

Chłopino przestań się ośmieszać i szukać dziury w całym ,ludzi nie interesuje twoja prywatna zawiść do Dyrektora II LO ,masz problem zgłoś do prokuratora .

Ty sie nie ośmieszaj. Chcecie pozamiatać pod dywan bałagan.
2900
#falco nieaktywny
1 lutego 2017r. o 20:15
Przemku ...internauci tu o niczym nie decydują ...

NICZYM ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.