~~Artur napisał(a): PanM napisał(a): Skoro jest tak źle to na jakiej odstawie ZUS co roku wypaca pracownikom nagrody za 210 milionów ?
http://biznes.onet.pl/emerytury/wiadomosci/emerytury-kazdy-musi-zadbac-o-swoja-przyszlosc-sam/f9sy2r
Na tym portalu publikuje i prowokuje Pan do różnych wypowiedzi.
Z założenia od wielu lat / od 2008 systematycznie / podnoszę problematykę nazywaną " STOSUNEK PAŃSTWA DO POJEDYNCZEGO CZŁOWIEKA " .
Staram się nie wikłać w imienne spory gdyż w takich wypadkach należy wysłuchać dwóch stron.
Nie neguję Pana racji jednak nie miałem możliwości wgłębić się w szczegóły.
Pisze Pan że ja publikuje i prowokuje .
Proszę jednak zwrócić uwagę że to ja zakładając poszczególne tematy podpisuję się własnym nazwiskiem i przyjmuję za nie otwartą odpowiedzialność.
Pan powiedzmy delikatnie wskoczył w jeden z takich tematów jako anonim z roszczeniem abym ja ustosunkował się do Pana wpisu.
Tu niestety to działa inaczej.To internauci sami decydują który temat trwa a który umiera w zapomnieniu.
Może Pan zatem albo założyć własny wątek albo się ujawnić i opisywać nieprawidłowości które Pan odkryje.
Ten artykuł akurat wpisuje się w tego typu polemiki ale uczciwie jest wtedy gdy jest jawnie.
Pozdrawiam Panie " ARTUR "