Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
2900
#falco nieaktywny
2 lutego 2017r. o 17:11
:D
co ja widzę ...hehehe
a to ''kawalarz'' ten putlerek
zasypał bym go przykładami jego ''przyzwoitości'' :D

Dopisane 02.02.2017r. o godz. 17:11:

S.p.i.e.r.d.a..l.a.j śmieciu
Są prości, banalni ludzie, są rzeczy, dla których w życiu szkoda naszego cennego czasu :)małemu szydercy, chamom i prostakom EOT. /***

chcesz więcej ? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
2 lutego 2017r. o 18:39
W imię przyzwoitości " dobra zmiana " dokonała aborcji na osobie generała Skrzypczaka.
Miał czelność skrytykować ceremoniał parasolniczy oficera nad nikim Misiewiczem.

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/general-waldemar-skrzypczak-zwolniony-z-witu/ktsg2pj[img=1486057169_3o1jasb.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ona niezalogowany
2 lutego 2017r. o 20:26
~~ napisał(a): pana m nie znam więc przemilcze ale Janusza znam od lat i i co mogę napisać to to ze gnojku tyle twojego co tu napiszesz a ludzie mający kontakt z falco prawie codziennie nie powiedza o nim nic złego
popatrz na siebie ... jak się sam tu zachowujesz a pózniej krytykuj innych

Dobrze go znasz?to jego żonę znasz? To i kochanice też? Taki on przyzwoity jak ty..
~~ niezalogowany
2 lutego 2017r. o 20:41
a ty co?
zawiedziona jesteś że ciebie olał ?
dawaj do mnie
10114
#alter nieaktywny
2 lutego 2017r. o 22:10
falco napisał(a):

S.p.i.e.r.d.a..l.a.j śmieciu

No proszę, jak fajnie zapamiętał. To już nie muszę się powtarzać :)

Dopisane 02.02.2017r. o godz. 22:06:

~~ona napisał(a):
To i kochanice też? ..

Taaaak, to jest właśnie ta przyzwoitość :)

[img=1486069520_6w4y9wk.jpg]

I tutaj ten najbardziej przyzwoity falco.

Dopisane 02.02.2017r. o godz. 22:10:

PanM napisał(a): Panie Alter vel nie wiadomo kto

blabla vel Moszczynski twoja przyzwoitość jest widoczna dzięki publikowanym obrazeczkom :) Ale nie tylko. Sugestii o synonimach nawet nie zrozumiałeś. To ponad twoje siły. Jaki koń każdy widzi.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~~Artur niezalogowany
2 lutego 2017r. o 23:09
Skarga złożona do Pana Kawki na Komisje Rewizyjną Rady Powiatu Bolesławieckiego.
https://youtu.be/_Oq6aaLtOno
2900
#falco nieaktywny
3 lutego 2017r. o 6:26
zapominasz putlerku co było głównym powodem mojego wybuchu ale co ty o tym możesz wiedzieć ...
znasz tylko to co powierzchowne ,co najłatwiej zauważyć
na resztę a ta jest najważniejsza , już cię nie stać :D

ale jeśli jesteś taki ''cwaniaczek'' to poszukaj gdzie w podobny sposób potraktowałem kogoś innego

ja nigdzie nie napisałem że jestem bez skazy bo tak nie jest ...
ale to ty ostatnio napisałeś że ''wszystko wiesz ''
czyli ?...nic nie wiesz

ten grajdołek jest na tyle mały że człowiek chcąc nie chcąc słucha o jakichś tam Pawłach albo ....Krzysiach ... :D
ja zamiast dużo mówić ,dużo słucham ...
jestem też nad wyraz cierpliwy bo wychodzę z założenia że na wszystko przychodzi pora...

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
3 lutego 2017r. o 7:22
Jesteś głupcem, czy o drogę pytasz? Stać cię tylko na prymitywne szyderstwa i krętactwa? Jeżeli tak bardzo potrzebujesz, ja ci drogę wskażę :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Nowe domy!