Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~~ niezalogowany
4 lutego 2017r. o 20:15
~~ed napisał(a): No i chyba zgadłem.
Na 17 osób, których na oczy nie widziałem, wybrałem właściwego.
Chyba pójdę puścić totka.

Chyba z kresów pochodzi ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
4 lutego 2017r. o 20:47
PanM napisał(a):
alter napisał(a): Ty tutaj robisz karierę "plityczną"? bolec.info. To kopalnia twoich popisów, więc?

Chyba Pana poniosło.
Skąd w moich tematach tak wiele Pana Panie Alter ?

bo jego ''autorski'' padł po kilku odsłonach ... :D
nikt nawet nie pamięta tytułu ....hehehehe

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
4 lutego 2017r. o 22:26
PanM napisał(a):
Chyba Pana poniosło.

Tak chyba mnie poniosło. Twoje tematy są bardzo kontrowersyjne, tylko dlatego. Generalnie zbyt wiele jest w nich pustej konfabulacji, w rodzaju blablania małego szydercy falco.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
4 lutego 2017r. o 22:39
''blablanie '' do którego nie masz żadnych sensownych kontrargumentów ...
tyle pytań tu ci zadano a ty dalej pierdzielisz ''od rzeczy'' :D
bawisz mnie ...nic więcej
:D
twoje ''ego'' samego ciebie już przerosło co widać we wpisach kierowanych nawet do kobiet ...
więc nie pierdziel tu o przyzwoitości bo nic o niej nie wiesz dlatego ta jest ci całkowicie obca ...

11445
PanM
5 lutego 2017r. o 9:46
alter napisał(a):
PanM napisał(a):
Chyba Pana poniosło.

Tak chyba mnie poniosło. Twoje tematy są bardzo kontrowersyjne, tylko dlatego. Generalnie zbyt wiele jest w nich pustej konfabulacji, w rodzaju blablania małego szydercy falco.

Panie Alter , ten temat dotyczy wprost bezczelnego , ukrytego pod wydumanym na te potrzeby prawem okradania podatników.
Gdzie Pan w moich postach / proszę o przykłady /doszukał się konfabulacji ?
Jeśli oczekuje Pan merytorycznej polemiki proszę ją tak prowadzić.
" konfabulacja , blablanie ,pusta itp "
Poza tym jestem od Pana około 30 lat starszy i w rozmowie bezpośredniej nie używa Pan wobec mnie zwrotu " per ty " .Ja wobec Pana też nigdy ani tu ani tam.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Do Panów: M i falco niezalogowany
5 lutego 2017r. o 10:50
...szydercow,prowokatorow,ignorantow, którzy za młodu nie byli dyscyplinowani przez ojców lub zbyt mocno obrywali po głowie. Innego wytłumaczenia nie ma.
Panie M: - publiczne "zyczenia" kierowane do Ministra Macierewicza niech się spełnią - ale wyłącznie wobec Pana i Pana najbliższych. Wszyscy wiedzą i Pan też, nie będę przypominał jaki Pan "dobry".
2900
#falco nieaktywny
5 lutego 2017r. o 11:22
~~Do Panów: M i falco napisał(a): Innego wytłumaczenia nie ma.

jest,jest ...
tylko masz zbyt ciasny rozumek by to pojąć ...

11445
PanM
5 lutego 2017r. o 20:05
~~Do Panów: M i falco napisał(a): ...szydercow,prowokatorow,ignorantow, którzy za młodu nie byli dyscyplinowani przez ojców lub zbyt mocno obrywali po głowie. Innego wytłumaczenia nie ma.
Panie M: - publiczne "zyczenia" kierowane do Ministra Macierewicza niech się spełnią - ale wyłącznie wobec Pana i Pana najbliższych. Wszyscy wiedzą i Pan też, nie będę przypominał jaki Pan "dobry".

Ministrant od broni skończy albo w psychiatryku albo w kryminale jajo jeden z najbardziej skompromitowanych polityków w historii Polski.
Jeśli usunął Misiewicza to znaczy przyznał rację swoim oponentom.

Dopisane 05.02.2017r. o godz. 20:05:

PiS owe władze same widzą wiele ale muszą wybierać albo dobra gospodarka albo trwanie przy władzy.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza