Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~~ niezalogowany
15 lutego 2017r. o 11:38
poniekąd zgodzę się, media publiczne, tak jak było zawsze w przypadku zmiany stały się pro rządowe, ale miałes o to do wówczas do nich pretensję? po drugie, media komercyjne (zagraniczne) są tak skrajnie antyrzadowe, że nie dały nawet żadnej szansy na pokuszenie się o ty by tv publiczna był neutralna, ona dla względnej równowagi panującej w przekazie medialnym po prostu musiala stać się pro rzadowa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
15 lutego 2017r. o 11:43
~~ napisał(a): poniekąd zgodzę się, media publiczne, tak jak było zawsze w przypadku zmiany stały się pro rządowe, ale miałes o to do wówczas do nich pretensję? po drugie, media komercyjne (zagraniczne) są tak skrajnie antyrzadowe, że nie dały nawet żadnej szansy na pokuszenie się o ty by tv publiczna był neutralna, ona dla względnej równowagi panującej w przekazie medialnym po prostu musiala stać się pro rzadowa

A ta sytuacja ?
Czy ktokolwiek wymusza na mediach stawanie po stronie rządowej i przed wyrokiem sądu linczowanie młodego kierowcy fiacika ?[img=1487155389_fzigkj8.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ niezalogowany
15 lutego 2017r. o 12:05
kto, gdzie i kiedy linczował tego kierowce? ty naprawdę zmień leki
~~ niezalogowany
15 lutego 2017r. o 13:12
~~ napisał(a): kto, gdzie i kiedy linczował tego kierowce? ty naprawdę zmień leki

Błaszczak już na pierwszej konferencji po wypadku wydał wyrok o winie .
Na filmach i fotach widać jak było na prawdę.
~~Lucjan Złotkowski do Pana M niezalogowany
15 lutego 2017r. o 15:29
Panie M - dyskusji o winie lub nie młodego kierowcy nie podejmę , ocenę pozostawiam fachowcom . Telewizja publiczna mimo pewnych uchybień ( w symulacji linie przerywane co oponenci skwapliwie wykorzystali , a jak pokazano już dobrze i były linie ciągłe w dalszym ciągu pisano i mówiono o fałszywym przekazie ) . Ja bardziej zająłbym się tematem wykorzystania wypadku a ściślej wypowiedziami polityków totalnej opozycji i tu tytuł " W imię przyzwoitości " jest bardzo na miejscu . Z Panem podejmuje polemikę bo wiem z kim z imienia i nazwiska natomiast anonimowym nie odpiszę , mają prawo być anonimami a ja mam prawo nie traktować ich poważnie .
~~Łukasz Adamski niezalogowany
15 lutego 2017r. o 16:08
Wszystko co dzieje się wokół tego wypadu jest po prostu przejawem skrajnego idiotyzmu pewnych środowisk i ludzi. Mocne określenie? Ale jak inaczej określić tą smutną szopkę z raczej przerażającymi niż zabawnymi klaunami, którzy pląsają w rytm bębnów granych przez opozycję?
Wielbiony przeze mnie Mikołaj Davila pisał, że „Intelektualna wulgarność przyciąga wyborców jak muchy.” W Polsce AD 2017 to już nie jest nawet wulgarność. To taplanie się w rynsztoku. Rynsztoku pełnego idiotów.
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2017r. o 16:49
ok.
ale jeśli można proszę o pewną analizę i może podsumowanie ...
kolumna Antona ''drona'' wali w autka STOJĄCE ''na światłach''
ci kierowcy nie mieli ani czasu ani możliwości uniknięcia uderzenia
podajcie mi odnośnik do materiału w którym pisze się o UKARANIU KIEROWCY MACIARA ...do dzisiaj dziwna cisza o tym
tutaj pierwsze co chłopaczyna zaliczył to mandat ...

jak to jest?... prokuratura ''nie jest w stanie określić prędkości z jaką poruszała się kolumna rządowa''?
to co to za ''biegli''?
nie stać was na lepsze to kupcie sobie w lidlu chińskie kamerki ''jaśnie pany''

"bierz życie z każdym oddechem..."
14240
M21W2
15 lutego 2017r. o 17:09
tutaj pierwsze co chłopaczyna zaliczył to mandat ... Napisał falco , a ja zadam pytanie - skąd ta informacja , czyżby od anonimowego źródła ?.
Kierowca Beaty Szydło - inaczej, niż twierdził szef MSWiA - nie zaczął pracy o godz. 18 w Krakowie, ale o 7 rano w Warszawie, czyli ponad 11 godzin przed wypadkiem - ustaliła Wirtualna Polska w dwóch źródłach w BOR. Według naszych informatorów kierowcy dwóch samochodów ochronnych z kolumny premier mają "znikome doświadczenie", a jeden z pojazdów tego dnia "złapał gumę". Czy tak mają wyglądać wiarygodne informacje .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!