Pannazdzieckiem napisał(a): Wszak Recinger żyje.
fobiak napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Wszak Recinger żyje.
ale jego brat nie zyje, byl wychowawca w internacie w regensburgu i ponoc najlepszym pedofilem
fobiak napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Wszak Recinger żyje.
ale jego brat nie zyje, byl wychowawca w internacie w regensburgu i ponoc najlepszym pedofilem
Pannazdzieckiem napisał(a):fobiak napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Wszak Recinger żyje.
Każdy jest odpowiedzialny przed Stwórcą za swe własne czyny.
Mam nadzieję , że ewentualna rodzina nieurzędującego Papieża ma / miała własne problemy z wymiarem sprawiedliwości , jeśli wieść gminna jest prawdą .
Piona Fobiczny ;)
~~Artur napisał(a): Dostałem pismo z powiatu iż nie są władni do rozpatrzenia skargi na komisję rewizyjną. Kieruję więc do wojewody skargę na komisję rewizyjną.
Powiatowi de….. podcierają się dokumentem w którym jest zawarta nieprawda.
Ja cały czas iż orżnięto z pieniędzy dzieci a oni badają relacje dyrektor- rada rodziców. Jeżeli to nie prawda to proszę rodziców RR o potwierdzenie ,,Tak My daliśmy pieniądze, dyrektorowi na zachcianki”
~~Lucjan Złotkowski do Pana M napisał(a): Jest Pan kiepskim obserwatorem lub nie chce widzieć jak PO wykorzystuje każdą nadarzającą się okazję do swojej brudnej gry i wystąpień anty pisowskich . Panie Przemku zgadzam się z tym że władzy należy się krytyka ale krytyka oparta na prawdzie , dla mnie nie ma znaczenia kto z jakiej partii jest lub jak Pan był , dla mnie liczy się człowiek . Ja nie byłem i nie jestem w żadnej partii , nie wszystko co robią rządzący akceptuję bezkrytycznie ale obecnie bardziej niż działań PiS boję się TOTALNEJ OPOZYCJI , ich buty i kłamstw , nieważne z kim nie ważne co , nie ważne jak , ważne aby dokopać , stąd moja powyższa uwaga i zdanie o Panu - konflikt może mieć nieobliczalne skutki . Miejscem walki o lepszą Polskę dla Posłów jest Sejm a nie blokady mównicy czy konferencje prasowe w Oświęcimiu i ferowanie wyroków .