Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2017r. o 20:34
~~Bek znowu beka napisał(a):
~~Bek napisał(a):
2 WYPADKI
- drogowy - 0 ofiar - PO wraz z trollami z pietyzmem przeprowadza rekonstrukcję zdarzenia.
- samolotowy - 96 ofiar - PO i trolle wierzą Rosji.
Staranność

Samolotowy -- wina Lecha , generała lota i pilotów.
Była komisja jest raport i starczy.
Ruscy maszyny nie oddadzą oszolomom .

i bardzo dobrze ...
po cholerę nowe ''relikwie '' :D
jak kaczor taki ''kozaczek'' niech sam jedzie do Putina i ''żąda'' :D

Dopisane 15.02.2017r. o godz. 20:34:

no i co bek?
okazuje się że autko premierzycy prowadził ''niedzielny kierowca'' :D
dobre co? :D
jaki (nie)rząd tacy kierowcy ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~a niezalogowany
15 lutego 2017r. o 20:47
Ja mam inne zdanie,rządy PIS to najlepsze co spotkało nasz kraj.
Nie POdpisuję się ,bo od tygodnia bojkotuję Bolec.info.Z moich badań wychodzi że po mojej rezygnacji ,liczba wejść na portal spadła o 25%.Jak zaczną bankrutować to przeproszą altera.
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2017r. o 20:57
spokojnie ...
dadzą radę :D

ale popatrz jak o wiele kulturalniej teraz na forum ...
to dobry znak ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Bek niezalogowany
15 lutego 2017r. o 21:22
~~a napisał(a): Ja mam inne zdanie,rządy PIS to najlepsze co spotkało nasz kraj.
Nie POdpisuję się ,bo od tygodnia bojkotuję Bolec.info.Z moich badań wychodzi że po mojej rezygnacji ,liczba wejść na portal spadła o 25%.Jak zaczną bankrutować to przeproszą altera.

Raczej nie gdyż Sorosowe srebrniki trollowce jeszcze posiadają, i kupa tych łżechowych dziennikarzynków Gprawdy pisze na podrzędnych portalikach jeszcze bardziej. Dlatego nagle takie niesamowite tematy się zaczęły pojawiać po wyborach.
~~ niezalogowany
15 lutego 2017r. o 21:57
~~Bek napisał(a):
~~a napisał(a): Ja mam inne zdanie,rządy PIS to najlepsze co spotkało nasz kraj.

Raczej nie gdyż Sorosowe srebrniki trollowce jeszcze posiadają, i kupa tych łżechowych dziennikarzynków Gprawdy pisze na podrzędnych portalikach jeszcze bardziej. Dlatego nagle takie niesamowite tematy się zaczęły pojawiać po wyborach.

Ty to baran jesteś.Sam nabijasz licznik .Na dodatek wiesz komu.
11445
PanM
16 lutego 2017r. o 8:04
Kierowca rozpoczął pracę o godz 18. Został przywieziony na miejsce pracy do Krakowa.?
Droga z miejsca zatrudnienia a potem do Krakowa to nie praca.?
Jeśli kierowca mieszka w Warszawie a pracę zaczyna i kończy w Krakowie to ma sporo czasu wolnego .?
W sam raz na dojazdy do pracy w Krakowie ?

Premier wysłała list do kierowcy z ubolewaniem że sprawa została upolityczniona.Ciekawe kto ją upolitycznia i poświęca tyle rozgłosu w mediach publicznych.
Kontakty i PiS mogą zostać potraktowane jako przestępstwo powiedział jeden stary polityk PiS.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Lucjan Złotkowski do Pana M niezalogowany
16 lutego 2017r. o 10:12

Premier wysłała list do kierowcy z ubolewaniem że sprawa została upolityczniona.Ciekawe kto ją upolitycznia i poświęca tyle rozgłosu w mediach publicznych.
Kontakty i PiS mogą zostać potraktowane jako przestępstwo powiedział jeden stary polityk PiS. Jest Pan kiepskim obserwatorem lub nie chce widzieć jak PO wykorzystuje każdą nadarzającą się okazję do swojej brudnej gry i wystąpień anty pisowskich . To Budka PO i Sowa Nowoczesna pojawili się w Oświęcimiu i wskazali winnych , następnego dnia kilkunastu polityków PO ze Schetyną na czele urządzają w Oświęcimiu konferencję prasową i deklarują walkę z Państwem PiS . Nie ma czegoś takiego - jest Polska pod rządami PiS , czy politycy PiS powinni zdaniem Pana siedzieć cicho i nie reagować na brudną grę .
1
emem
16 lutego 2017r. o 10:31
~~Lucjan Złotkowski do Pana M napisał(a): Jest Pan kiepskim obserwatorem lub nie chce widzieć jak PO wykorzystuje każdą nadarzającą się okazję do swojej brudnej gry i wystąpień anty pisowskich .

Na tym polega rola opozycji - krytykowac przy kazdej okazji, kiedy rzad nawali. A ze nawala czesciej niz poprzedni no to juz nie ich wina :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.