~~Bek znowu beka napisał(a):~~Bek napisał(a):
2 WYPADKI
- drogowy - 0 ofiar - PO wraz z trollami z pietyzmem przeprowadza rekonstrukcję zdarzenia.
- samolotowy - 96 ofiar - PO i trolle wierzą Rosji.
Staranność
Samolotowy -- wina Lecha , generała lota i pilotów.
Była komisja jest raport i starczy.
Ruscy maszyny nie oddadzą oszolomom .
~~a napisał(a): Ja mam inne zdanie,rządy PIS to najlepsze co spotkało nasz kraj.
Nie POdpisuję się ,bo od tygodnia bojkotuję Bolec.info.Z moich badań wychodzi że po mojej rezygnacji ,liczba wejść na portal spadła o 25%.Jak zaczną bankrutować to przeproszą altera.
~~Bek napisał(a):~~a napisał(a): Ja mam inne zdanie,rządy PIS to najlepsze co spotkało nasz kraj.
Nie POdpisuję się ,bo od tygodnia bojkotuję Bolec.info.Z moich badań wychodzi że po mojej rezygnacji ,liczba wejść na portal spadła o 25%.Jak zaczną bankrutować to przeproszą altera.
Raczej nie gdyż Sorosowe srebrniki trollowce jeszcze posiadają, i kupa tych łżechowych dziennikarzynków Gprawdy pisze na podrzędnych portalikach jeszcze bardziej. Dlatego nagle takie niesamowite tematy się zaczęły pojawiać po wyborach.
~~Lucjan Złotkowski do Pana M napisał(a): Jest Pan kiepskim obserwatorem lub nie chce widzieć jak PO wykorzystuje każdą nadarzającą się okazję do swojej brudnej gry i wystąpień anty pisowskich .