~~Lucjan Złotkowski do Pana M napisał(a): dzisiaj 05:14
Krystyna Kornicka-Ziobro: Mąż zmarł w wyniku lekarskich błędów. Mam żal do Zbyszka, że nie chciał się angażować
- Śmierć to jest cena, jaką mój mąż zapłacił za eksperyment medyczny przeprowadzony na nim w szpitalu - powiedziała Krystyna Kornicka-Ziobro w wywiadzie dla "Dziennika Gazety Prawnej". Pomimo wyroku sądu, który nie stwierdził winy lekarzy, matka ministra sprawiedliwości jest przekonana, że to ich błędy i niekompetencje doprowadziły do śmierci jej męża. Dodaje, że ma żal do syna o to, że w 2006 r. nie zaangażował się w sprawę. Podkreślam - (syn nie zaangażował się w sprawę ) .Co na to populista wciskający mem jakiegoś drugiego populisty o pseudonimie SokzBuraka pozostawię bez komentarza ,tylko mała refleksja . - Szanowny Panie Przemku jak na Bolcu atakując Pana wykorzystywano do tego Pańskiego ojca napisał Pan mnie więcej tak - jeżeli coś macie do mnie atakujcie mnie - ojca zostawcie w spokoju - MENTALNOŚĆ KALEGO ??? Trochę przyzwoitości .
No cóż Panie Lucjanie -- skomentowałem wypowiedź mamusi ministra.Mamusia wyraziła żal że minister nie wykorzystał ówczesnego stanowiska i nie interweniował.
Pan z własnej woli bezrefleksyjnie popiera wszystkie czyny , wypowiedzi , intencje PiS .Ma Pan prawo i mi nic do tego.
Popełnił Pan błąd w interpretacji a następnie porównaniu gdyż ja nic nie wspominam o zmarłym.Wyraźnie oceniam żyjącą żonę zmarłego a matkę ministranta.
[img=1487326836_irrpovm.jpg]