~~Lucjan Złotkowski do xyz napisał(a): (Jeżeli piszesz te bzdury to nasadź więcej truskawek i nie zaglądaj komuś do portfela ,było się uczyć ,startować na Posła i dużo zarabiać ,pozdrowienia od Zbyszka popierającego PO . ) To napisał Zbyszek popierający PO xyz , z zasady anonimom nie odpowiadam ale tym razem braciszku poinformuję Ciebie że ja odpowiedziałem Panu M który to zajrzał do kieszeni w 2013 r. posłom PO .( odsyłam i proszę przeczytaj " W imię przyzwoitości " Przemysław Moszczyński ). Nie miałem takiego talentu do nauki jak Ty i Andrzej , z twoim talentem to ty powinieneś startować na Posła tam miałbyś większe możliwości jak na niemieckich ogródkach . Panie "profesorze " , mała poprawka - Zamiast pisać te bzdury to nasadź więcej truskawek ,- chyba lepiej by brzmiało .
~~ napisał(a):Koniec cytatu . Zaskoczę Ciebie i napiszę - polski był i jest moją słabą stroną napisałem tylko co moim zdaniem brzmiało by lepiej . Przypomnij w jakich to czasach trzeba było przepraszać za poglądy i za jakimi czasami które mają powrócić tęsknisz . Odpisałem bo mnie znasz szkoda tylko że nie masz odwagi podpisać swoich wypocin .~~Lucjan Złotkowski do xyz napisał(a): (Jeżeli piszesz te bzdury to nasadź więcej truskawek i nie zaglądaj komuś do portfela ,było się uczyć ,startować na Posła i dużo zarabiać ,pozdrowienia od Zbyszka popierającego PO . ) To napisał Zbyszek popierający PO xyz , z zasady anonimom nie odpowiadam ale tym razem braciszku poinformuję Ciebie że ja odpowiedziałem Panu M który to zajrzał do kieszeni w 2013 r. posłom PO .( odsyłam i proszę przeczytaj " W imię przyzwoitości " Przemysław Moszczyński ). Nie miałem takiego talentu do nauki jak Ty i Andrzej , z twoim talentem to ty powinieneś startować na Posła tam miałbyś większe możliwości jak na niemieckich ogródkach . Panie "profesorze " , mała poprawka - Zamiast pisać te bzdury to nasadź więcej truskawek ,- chyba lepiej by brzmiało .
Widzę że jesteś pierwszym polonistą w Ocicach. Jeszcze powrócą te czasy że przeprosisz swojego brata za twoje pisowskie poglądy.
PanM napisał(a): Lucjan Złotkowski --- Panie Lucjanie , czy Pan Zbigniew Złotkowski to Pana krewny ?Tak to mój rodzony brat , jeżeli Pan chce to bez ogródek napiszę Panu na fb. na priv . za co mnie znienawidził i każdą nadarzającą się okazję wykorzystuje by mnie zaatakować . Pozwolę sobie w tym miejscu na mały apel . Zbyszku przyjmij moją propozycję rozmowy w większym gronie rodzinnym i skończ z pielęgnowaniem PATOLOGII .
~~Lucjan Złotkowski do Pana M napisał(a):PanM napisał(a): Lucjan Złotkowski --- Panie Lucjanie , czy Pan Zbigniew Złotkowski to Pana krewny ?Tak to mój rodzony brat , jeżeli Pan chce to bez ogródek napiszę Panu na fb. na priv . za co mnie znienawidził i każdą nadarzającą się okazję wykorzystuje by mnie zaatakować . Pozwolę sobie w tym miejscu na mały apel . Zbyszku przyjmij moją propozycję rozmowy w większym gronie rodzinnym i skończ z pielęgnowaniem PATOLOGII .