Falco111 napisał(a): ojej....nie wiecie??????
no to proponuję brać lecytynę...;D później wam przypomnę ...bo to wicie-rozumicie...
muszę w wolnej chwili zerknąć do mojego prywatnego ''ipeenku'' ;D
przypomnę ...
Falco111 napisał(a): no to co się czaisz ?...zaloguj się i pisz..
pędzi bimber czy nie pędzi? ;D
warzy sery czy nie warzy?
dawaj...tylko się zaloguj ...;D
~~panA napisał(a): janusz ,ale obcej babie to cipsko lizales , wiec nie udawaj takiego przyzwoitego
Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ponad podziałami napisał(a): Naprawdę zastanówcie się dwa razy, jak kogoś dojeżdżacie w internecie. Bo dla was to jest tylko świat wirtualny. Wy sobie tylko to napiszecie i idziecie robić swoje, zmywać naczynia, kąpać się, idziecie do pracy , na spacer z psem nad rzekę . A ten jeden człowiek zostaje z tym bagażem w życiu realnym. I nie każdy jest w stanie to wytrzymać psychicznie
bywa iż również ludzie, którzy mają nieco słabszą psychiczna konstrukcję i nie zawsze to wytrzymują. Dlatego bardzo was proszę, spróbujcie przynajmniej zastanowić się nad tym, co wam teraz napisze i przestańcie dojeżdżać PanaM , nieumyty czajnik wywołał taką nienawiść , zamiast krytykować właściciela , postawcie sie w jego sytuacji .
jaki bagaż sobie zapakował taki teraz dźwiga...;D
a jeśli ma słabą psychikę to niech nad nią pracuje...ktoś kto by na chłodno spojrzał na to wszystko spostrzegł by jak wiele tu nieścisłości w tym co wypisuje...
czajnik ? ;D ...kiedy ten czajnik niby mu ukradziono? ...dlaczego później nawet podczas tego słynnego spotkania nie padło nawet jedno słowo o nim?...była i wcześniej okazja ku temu...
od długiego czasu gość jest w ''odstawce'' ...to widać nawet po komentarzach jakie tu zamieszcza...po co wspomina Lucjana i ostatnio Jurka podkreślając że po naszej rozmowie ton wypowiedzi się zmienił ...nie ma złośliwości ,nie ma jakiejś otwartej agresji...to kmiotka boli ,już chciałby nas poróżnić...
widząc że marnie mu to wychodzi wymyślił sobie czajnik ,sufit i coś tam jeszcze ...
myśli że jak mnie zablokował na FB to nie wiem co wypisuje?...jakie zdjęcia wklejał?...dlaczego teraz na jego profilu już nie ma tej ''galerii'' zdjęć tylko jedno?...dlaczego reszta znikła? ;D
wie że ''dał dupy'' i się z tego po cichu wycofał ...
a to u góry ?...jego poprzedni wpis?
zebrał kilka moich wpisów i umieścił je wśród innych ale nie zapomniał podkreślić jednego ...
''W załączeniu część cytatów naszego " wirtuoza "''
to pokaz kolejnej manipulacji ....;D
gość jest niezrównoważony ,daje się ponieść emocjom a że łże sam już się gubi w tym co pisze i jako kto pisze...;D dlaczego tak sądzę ?....prosty przykład...
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 listopada 2020r. o 17:39
.....................chciałbym spytać publicznie PanaM , czy to wiertło , które kupiłem nadal leży tam gdzie je zostawiłem na posesji PanaM ?
~~Wiem i powiem niezalogowany
7 godz. 55 min. temu
To wiertło z przedłużone prętem zbrojeniowym chyba leży tam gdzie pan Piotr je zostawił.
jeden pyta o ZAKUPIONE wiertło a ten co ''niby wie'' pisze o wiertle PRZEDŁUŻONYM PRĘTEM ....;d
gdzie takie sprzedają? ;D
teraz jęczy tu bo znowu mu strzepano rajty i szuka kolejnego ''interlokutora'' ;D
''Widzisz PRL u jakie nastawy ma modem . Skupczenie poprawił a takie drobiazgi nie.''
pomijam tu już tą głupotę z ''nastawami na modem'' ;D bo gościu chciał znowu zabłysnąć a tylko ''błystnął'' ;D
nastawić to sobie może wodę w czajniku ...
algorytmu już nie ''nastawi'' ;D