Zastosowana autokorekta
WiosennaStokrotka napisał(a): Tak więc... spektakl za krec isty !!! Mam nadzieje, że następnym razem wezmę w czymś takim udział i to ja będę na scenie śpiewała "jestem szalona" ( kto był, to wie o czym mówię ). Boooosko się bawiłam.... po prostu.... boooosko.... aż mnie ręce bolały od klaskania... jest jedno ALE które mnie... hm... delikatnie wk...
Pan... starszy... który siedział obok mnie...który był odpowiednio ubrany do teatru i w ogóle wydawałoby się z klasą i powinien dawać przykład...po prostu... jaaa zajechało słomą z butów!! Wściekłam się na maksa... i choć kocham ten portal... powiem to... PANIE KAZIMIERZU !!!! WCHODZĄC DO TEATRU, NIEWAŻNE CZYJE TO PRZEDSTAWIENIE CZY WIELKICH AKTORÓW CZY AMATORÓW!!!! TELEFON NALEŻY WYŁĄCZYĆ !!!!! Jestem oburzona tym, iż Pan tego nie zrobił i nie ukrywam, ze czekałam na wiadomość o tej imprezie nie tylko po to by ją wychwalić, ale przede wszystkim po to by Pana ...no cóż... opierdzielić. Nie zrobiłam tego od razu, bo jestem zbyt narwaną osobą i mogłabym zbyt impulsywnie zareagować. I to facet który reprezentował mnie.... czyli Bolec Info.. WSTYD !!!!