Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Śmierć prezydenta - Anatomia upadku

~Anonim niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 13:33
No to ,,-'' dosypałeś zacofanemu.Antoni do Smoleńska nie dojechał,na wieść o katastrofie dał drapaka do kraju.A mógł przecie zaopiekować się zwłokami prezydenta tysiąclecia oraz innymi PISowcami.Teraz cwaniak pyszczy że wszyscy leżeli na workach.Mógł nie uciekać i załatwić jakieś koce czy prześcieradła.Martwi mnie też ,,-'' że dla Ciebie ksiądz to nie autorytet.Fakt mają na boku dzieci i kochanki,gwałcą i molestują dzieci ,kręcą lody że hej ,ale ksiądz to przecie sługa Boży.
A największa demokracja jest w mediach Ojca Tadeusza.Tam można dzwonić w każdej sprawie,zabrać głos w każdym temacie i mamy pewność że nie spuszczą nas do kanału.Alleluja i do przodu.Odnośnie katastrofy to od roku wiadomo że samolot wysadził Tusek z Putinem,więc nie ma o co się spierać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 13:44
~zacofany moher napisał(a):
~ napisał(a):
- jak to na co na medaliki ...w częstochowie zrobia

Po co piszesz, skoro nie masz nic do napisania?

bo chcę medalik ..
~ niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 14:23
~luk napisał(a):
~zyb napisał(a): mi osobiście w tym filmie bardzo wiele daje do myślenia strach zwykłych Rosjan, świadków, a zwłaszcza strazy pożarnej, ewidentnie boja się, pewnych rzeczy nie da się ukryć, a oni tam na miejscu wiedzą wiecej niz my, bojac sie zapewne mają ku temu powody

to kraj gdzie za myślenie zamykano w gułagu i nadal się zamyka.
Anodina jest nieomylna. a te dwa Ił62, gdyby wtedy ruscy przyznali się do wadliwych silników nie powtorzyłaby się historia 1987.Katastrofę bada się po to tak dokładnie, aby wyeliminować jej przyczyny. Ale u ruskich "luda mnogo", ważne że wieruszka żywiot.

:D
~zacofany moher niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 18:42
~ napisał(a):
na "Pana" trzeba sobie zasłużyć, osobiście uważem, że gość jest po prostu głupi

Postulujesz, by chodzić z tabliczkami pokazującymi nasze IQ? I kto ma niższe, to możesz go wyzywać?
~ napisał(a):
on się do mnie nie zwróci np. "panie mgr inż mechaniku"

Może z powodu IQ?
~ napisał(a):
i raczej nie chodzi o "odmowę" ale wogóle o nie zapraszanie
politycy nie pchają się do mediów tylko ich zapraszają na audycje ...

Politycy pchają się do mediów, ale nie pchają się do odpowiedzi na niewygodne pytania.
Nie wiem, jak jest z radiem, ale pan Premier wielokrotnie był proszony o wywiad na przykład przez panów Karnowskich. Nigdy żadnej reakcji.
~ niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 19:50
Postulujesz, by chodzić z tabliczkami pokazującymi nasze IQ? I kto ma niższe, to możesz go wyzywać?

nie, napislem, że dla mnie Antonio to głupek i tyle
i to ja dla siebie będe decydował kogo nazwe Pan a kogo nie
ty możesz go sobie mgr inż dr hab eminecją specjalistą awiacji smoleńskiej nazywać
ale ja nie będę choćby jego iq wynosiło 200 ...

Politycy pchają się do mediów, ale nie pchają się do odpowiedzi na niewygodne pytania.
Nie wiem, jak jest z radiem, ale pan Premier wielokrotnie był proszony o wywiad na przykład przez panów Karnowskich. Nigdy żadnej reakcji.

nie wiem, nie kojarze tego wątku
ale chciałeś aby ktoś zadal pytanie specjalitom to prosze - masz okazje jednemu:

http://www.wykop.pl/link/1395661/ama-dr-inz-maciej-lasek-przewodniczacy-pkbwl/

coś pani "redaktor" słabo sie starała skoro udało sie studentowi ...
może panowie Karnowscy też tak się starali ...
no ale dobra nie uprzedzajmy faktów bo może gość na nic nie odpowie zgodnie z Twoja sugestią, zobaczymy ...

~ niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 20:26
leci na tv puls
~zacofany moher niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 20:38
~ napisał(a):
nie, napislem, że dla mnie Antonio to głupek i tyle
(...)
ale ja nie będę choćby jego iq wynosiło 200 ...

Czyli nie chodzi o to, że "głupek", tylko oto, że kogoś nie lubisz. A jak nie lubisz, to masz prawo być chamem. Człowieku, opanuj się!
http://www.wykop.pl/link/1395661/ama-dr-inz-maciej-lasek-przewodniczacy-pkbwl/

coś pani "redaktor" słabo sie starała skoro udało sie studentowi

Dodajmy, że studentowi bez nazwiska. Takie akcje widziałem już w wykonaniu lepszych od pana Laska.
~ niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 23:29
http://wpolityce.pl/artykuly/45945-otwarta-przylbica-macieja-laska-tylko-w-siedzibie-wyborczej-jego-zespol-podobnie-jak-rzad-i-prokuratura-jest-zamkniety-na-dialog-z-majacymi-watpliwosci
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza