Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Śmierć prezydenta - Anatomia upadku

1547
#erik nieaktywny
31 stycznia 2013r. o 2:00
Synkowie zdajcie sobie sprawe z tego ze macier ma za duzo wiadomosci prawdziwych,tylko czas nieodpowiedni.W razie samoboja to oczywiscie musialo by byc zbiorowe.Moze za bardzo zbiorowe dlatego nasz kochany prezydent ma problem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 7:23
~zacofany moher napisał(a):
Czyli nie chodzi o to, że "głupek", tylko oto, że kogoś nie lubisz. A jak nie lubisz, to masz prawo być chamem. Człowieku, opanuj się!

sam się opanuj, mam prawo być chamem kiedy mi sie to podoba
jakbyś popatrzył troche dalej niż czubek własnego nosa i przestał traktować wszystkich pod siebie to byś zauwazył, że ludzie są różni i mają inne standardy niż ty
osobiście nie widze nic chamskiego w nietytuowaniu Antonia panem i tyle, tak samo jak mam prawo uważać, że to głupek i też nie uważam, że czyni mnie to chamem
internet jest pełen chamów, głópków, pederastów i innych, jeżeli cię przeraża, weź różaniec i zamknij się w szafie i od żadnym pozorem nie dotykaj internetu a już na pewno nie dawaj ludziom, których nie znacz osobiście etykietek ...

~zacofany moher napisał(a):
Dodajmy, że studentowi bez nazwiska.

co za różnica, wykop to sprawdzona platforma dla takich rzeczy (ama)
tobie i tak w kółko nic nie pasuje
a to dziennikarz nie taki, a to stacja nie taka, a to pytanie nie taki, a to komisja nie taka
grunt żeby się trzymać jasno ustalonej tezy ...
jakoś w twoich postach nie widze żadnej merytoryki
wkleiłem ci linka w której goście bardzo żeczowo i logicznie odpowiadają na pytania to się przyczepiłeś, że pytania nie takie a nie treści odpowiedzi
tu masz wyjaśnione dlaczego panowie nie mają ochoty na spotkania ,
mnie to przekonuje ale ty pewnie znajdziesz wiele ALE

http://wiadomosci.onet.pl/temat/katastrofa-smolenska/lasek-gdyby-w-smolensku-byl-zamach-raport-komisji-,1,5408664,wiadomosc.html

dla mnie EOT
biorę się do roboty, żeby z moich podatków "żyło się lepiej" ;-)
(ja nie narzekam)
9879
#panda nieaktywny
31 stycznia 2013r. o 7:51
pisałem, że czas będzie odkrywał nowe fakty?! i wszystkie trzeba weryfikować!

http://fakty.interia.pl/raport/lech-kaczynski-nie-zyje/news/nowe-panstwo-sensacyjne-dokumenty-rosyjskie-ws-smolenska,1888606
1
emem
31 stycznia 2013r. o 9:03
Ciekawe ile mozna jeszcze powiedziec o tym wypadku? :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
9879
#panda nieaktywny
31 stycznia 2013r. o 9:43
emem napisał(a): Ciekawe ile mozna jeszcze powiedziec o tym wypadku? :)

tyle ile trzeba, aby rzetelnie wszystko wyjaśnić.

Dopisane 31.01.2013r. o godz. 09:43:

to jeszcze to!

http://wiadomosci.wp.pl/kat,38126,title,General-Andrzej-Blasik-jest-niewinny,wid,15296948,wiadomosc.html
670
ramaj
31 stycznia 2013r. o 9:49

A bez końca,do us...ej śmierci
Nic ich nie przekona bo negują ustalenia komisji zarzucając jej zła wolę.Można mieć rózne refleksje nad tym wypadkiem,ale nie mozna zakładać,że kilkanoście osób z komisji (plus iluś tam wspomagających ekspertów) jest w zmowie albo mają interes w ukryciu prawdy,albo są tak durni że nie widzą oczywistych faktów.
A prawda jest prosta jak drut:zakładajac nawet złą wole ruskich to nie trzeba było schodzic poniżej 100 m.Trzeba było bezwględnie wykonac polecenia bezdusznej aparatury,która nakazywała natychmiastowe odejscie.
Wcześniej trzeba było wyciągnać wnioski jak spadł śmigłowiec z premierem,jak spadła Cassa z dowódcami,a zrobiono g... ,nawet nie byliśmy mądrzy po szkodzie.Teraz szuka sie winy w spisku lub celowym działaniu ruskich - jakie to polskie.Największy pożytek z tych teorii spiskowych mają rosjanie podsycając polskie piekło
1
emem
31 stycznia 2013r. o 9:59
panda napisał(a):

Ale po co? Nie szkoda na to czasu i pieniedzy? Pieniedzy PODATNIKOW czyli naszych!

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
9879
#panda nieaktywny
31 stycznia 2013r. o 10:01
emem napisał(a):
panda napisał(a):

Ale po co? Nie szkoda na to czasu i pieniedzy? Pieniedzy PODATNIKOW czyli naszych!

żartujesz? nie rozumiesz? co to znaczy => aby rzetelnie wszystko wyjaśnić! znasz słowo rzetelność? :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza