przepraszam jednemu psu na imię Burek ?? ?? ?? i nie bronię zespołu z piramidy tylko po prostu nie lubię jak ktoś nieuczciwie kogoś ocenia tylko dlatego żeby zniszczyć ich reputacje a zyskać swoją akceptacje !! są ludzie i ludziska ktoś lubi rybki ktoś akwarium i ma do tego prawo !! komuś się podobało a komuś nie :)
Kasia nikt tak bezinteresownie nie broni reputacji obcej osoby, wiec kim jestes-przyjaciolka kogos z zespolu ? Opinie bolecnautow jednoznacznie potwierdzaja fakt ze kapela z piramidy byla beznadziejna Czas juz to zaakceptowac Zmien kapele albo gusta muzyczne i przestan wychwalac zespol ktory sie nie sprawdził A na drugi raz nie badz jednoczesnie w 2 miejscach
Bolecnauci pozdrawiaja Cie Kasiu wyrazajac nadzieje ze juz zamilkniesz
nie nie zamilknę może jestem przyjaciółką a może kochanką to nie ma znaczenia albo zupełnie obcą osobą którą wkurzają wypowiedzi niektórych ludzi którzy nie poszli dobrze się pobawić w miłym gronie tylko im coś nie wyszło i szukają i doszukują się drobiazgów !! !! jak wiecie nikt nie jest idealny i nikomu się nie dogodzi ;( i jak to mówią księżniczce na ziarnku grochu pod 10 cioma pierzynami będzie żle !! dlatego upierdliwemu człowiekowi nigdzie nie będzie dobrze :| :| :| pozdrawiam wszystkich zadowolonych i nie zadowolonych bolecnautów !! SZACUN !!
popieram niektórzy nie mieli pieniędzy żeby gdzieś pójść ja siedziałam w domu sama przy radiu i nie mam problemu czy była dobra orkiestra czy zła martwię się jednak jak dalej żyć za marne grosze no ale bogaci ludzie mają problemy inne !! !! !!
Bzudry wypisujesz! Widać że to konkurencja, której nie wychodzi.
W menu nie było frytek.
Najpierw dokładnie sprawdż ulotkę, żeby Twoje oszczerstwa były wiarygodne.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.