Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rodzice którzy nie zaszczepili swojego dziecka

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 lutego 2013r. o 21:21
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Adi , lubisz piwo ? :)

Niedługo za Twoja sprawą pojawi się nowy termin w kodeksie karnym, MOLESTOWANIE PIWEM!! :>

A właśnie , Ty lubisz Grzdylu , bo Ciebie jeszcze nie pytałem ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 21:26
Pytałeś!! :>

< przecząco kiwa głową >

Wole wino! :>
4335
18 lutego 2013r. o 21:30
Szkoda , nie chcę Cię zanudzać statystykami , ale w tym kraju jesteś dziwadłem :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 21:33
Pannazdzieckiem napisał(a): , ale w tym kraju jesteś dziwadłem :D

Powiedz mi coś czego nie wiem!! :>

Pijam piwo ale wolę wino!! :>
4335
18 lutego 2013r. o 21:36
~ napisał(a):
Powiedz mi coś czego nie wiem!! :>

A mówiłem Ci już o chemitralach ? ... moja starcza pamięć nie ogarnia już niektórych zdań , nie mówiąc o zrozumieniu :)

3688
#Pynchoon nieaktywny
18 lutego 2013r. o 22:25
Pannazdzieckiem napisał(a): W galimatiasie " nałukowych podań " zastanawiam się nad celem dezinformacji. A , co myślicie o takiej przyczynie :

" Wedle raportu Living Planet Report opracowywanego przez naukowców różnych dziedzin na polecenie światowego potentata ekologii organizacji WWF, "pojemność" Polski wynosi między 13 a 20 milionami ludzi. 39 milionów Polaków co roku zużywa dwa razy więcej dóbr naturalnych niż piękna nasza Polska cała jest w stanie z siebie wydać.

Agnieszka Wołk-Łaniewska " u Urbana.

Depopulacja , docent Kossecki sporo o tym mówi :)

Panna, poniżej link do raportu, znajdziesz w nim to stwierdzenie? Czy jest ono tylko oczywistym nadużyciem w interpretacji raportu, który mówi o czym innym?

http://awsassets.panda.org/downloads/1_lpr_2012_online_full_size_single_pages_final_120516.pdf

Dopisane 18.02.2013r. o godz. 22:23:

adi napisał(a):
Oczywiście TAK. Ręce opadają, nawet nie spojrzałeś na publikacje prof. Majewskiej. Wymienia ona substancję, która wg. badań uszkadza mózg (co powoduje diagnozę tzw. autyzmu) a która jest zwarta w wielu szczepionkach (podaje dokładnie w jakich). Ponadto Akurat prof. Majewska jest zwolenniczką szczepienia - oczywiście rozsądnego i nieprzymusowego, ale nie tymi koktajlami, które miał okazję przebadać jej zespół.

Polecam polemikę rzeczową polemikę z argumentami Majewskiej, wskazującą przede wszystkim na manipulowanie przez nią pojęciami, opieraniu się na przypuszczeniach i wyciąganie z nich daleko idących wniosków:

http://www.polityka.pl/nauka/zdrowie/1529867,1,szczepionkowa-polemika.read

Ale oczywiście można przyjąć, że cały świat jest w globalnym spisku aby produkować dzieci z autyzmem. Tylko pytanie po co?

Dopisane 18.02.2013r. o godz. 22:25:

Pannazdzieckiem napisał(a):
Pynchoonie :) , jak widzę zaczynasz nabierać maniery Pana Przemka , ignorując pytania dyskutantów :) Miłej niedzieli Wam życzę :)

Ach byłem tylko trochę zajęty, miło mi że jednak, że przynajmniej choć Ty trochę tęskniłeś :-)
4335
18 lutego 2013r. o 22:30
Pynchoon napisał(a):

Panna, poniżej link do raportu, znajdziesz w nim to stwierdzenie?

To długa lektura i chyba zupełnie niepotrzebna ... napisana na zlecenie geoinżynierów z Bożej łaski , nie mających bladego pojęcia o sensie życia. Dla nich człowiek jest elementem statystyki i choć nie znam treści , i znać nie chcę , konkluzja Łaniewskiej jest moim zdaniem .... obiecałem nie kląć publicznie :). Chyba , że Pani urbanowa redaktor kręci. Nie chce mi się sprawdzać Pynchoon , wybacz. :)

Pynchoon , zwolenniku grupy A , powtórzę , dlaczego grupa B się naraża , Twoim zdaniem ?

Dopisane 18.02.2013r. o godz. 22:30:

Pynchoon napisał(a): ..., miło mi że jednak, że przynajmniej choć Ty trochę tęskniłeś :-)

Uwielbiam ludzi mądrych , nawet jeśli się z nimi nie zgadzam :)

Dobrej nocy Wam życzę , jutro poczytam :)

3688
#Pynchoon nieaktywny
18 lutego 2013r. o 22:41
Pannazdzieckiem napisał(a):
To długa lektura i chyba zupełnie niepotrzebna ... napisana na zlecenie geoinżynierów z Bożej łaski , nie mających bladego pojęcia o sensie życia.

No to jest bardzo ciekawe stwierdzenie, powołujesz się na wnioski wynikające z raportu, którego autorów oceniasz negatywnie. Po co zatem je powoływać?

A żeby ułatwić, sprawdziłem raport (Ctrl+F ułatwia) i cytowany przez Ciebie wniosek to się w nim nie znajduje :-)

Pannazdzieckiem napisał(a): Pynchoon , zwolenniku grupy A , powtórzę , dlaczego grupa B się naraża , Twoim zdaniem ?

Zmartwię Cię, nie ma grupy A i B, są tylko opinie i sądy poszczególnych osób. Takie rzadko uznaję za w 100% zgodne z moim osądem, z reguły staram się poznać zdanie obu stron. Mam natomiast w głębokim poważaniu czy czyjaś opinia jest uważana za kontrowersyjną, mnie interesuje treść stanowiska i logika jego sformułowania.

Odnośnie Pani Majewskiej, nie podoba mi się wyciąganie przez nią wniosków z niczym nie popartych przypuszczeń. A z ciekawości, czy wiesz w ilu szczepionkach dla dzieci jest związek rtęci?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza