Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Neurologia przestaje istnieć

~ niezalogowany
1 marca 2013r. o 19:59
Moja droga Salowo .
Proszę poczekaj jeszcze trochę .Wywali się z roboty te leniwe ,skubiące tylko słonecznik pielęgniarki a wtedy ty i pozostałe salowe będziecie w tym szpitalu elitą.A co !!! Zacznijcie już kupować sobie słonecznik.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8311
#julia12383 nieaktywny
1 marca 2013r. o 20:14
~szczęśliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisał(a): A ja tam się cieszę ,że nie ma już w tym szpitalu tej co siała największy zamęt.Doczekali się sprawiedliwości ci.których skrzywdziła.Współczuję ,tym którzy będą ją znosić.Pewnie i tam ta neurologia padnie razem z wewnętrznym jak zacznie puszczać swój jad. :) ;) ,mam nadzieję ,że jej tam pokażą,gdzie raki zimują :)
Jeżeli chodzi o panią dr Kam.... to naprawde żmija!!!Mojego tate przyjmowała juz na nowym oddziale 3 godziny!trafił z silnym bólem kręgosłupa,okazało się że to korzonki...zrobili mu blokadę,nic sie nie poprawiło pani doktor wypisała tatę po trzech dniach z takim bólem ,jakim trafił na oddział :/ musiałam go na wózku zawieżć do samochodu ,bo sam kroka nie mógł zrobić i rób dalej co chcesz,rehabilitacja na własna rękę i czy to jest normalne!!!a jak inaczej -musiał miejsce zwolnić,a ja tatę przywiozłam do domu i po godzinie mało nie zemdlał z bólu,brak słow...NASZA POLSKA SŁUŻBA ZDROWIA!Porażka! !!
~pacjet niezalogowany
1 marca 2013r. o 20:23
a co z psychiatrykiem ??
~PECUNIA niezalogowany
1 marca 2013r. o 23:59
Tak to jest dwa lata temu niektóre z pań pielęgniarek zrezygnowały z pieniędzy ironizując z tych które walczyły dalej.Nie chciały żadnej kasy a teraz fałszywce wyciągają łapy po kasę .Nie mają honoru jak mogą spojrzeć w oczy tym pielęgniarkom które cały czas walczyły.Fałsz i obłuda ale im to nie przeszkadza za pięć złotych dały by się ogolić na sucho.Żałosne
~gal anonim niezalogowany
2 marca 2013r. o 14:22
Moi drodzy to polityka pielęgniarki miały obiecane podwyżki walczą o swoje ,pozostałe zwiazki tez mogły walczyć i co zrobiły ,nic. Teraz gra jest ostra a sprawa z pielęgnarkami ma zamydlić oczy wszystkimi, skłócić personel , bo skłócony personel nie bedzie walczył . Walka mam wrazenie toczy się o być i nie być szpitala , brak kontraktu neurologii ciągnie za sobą redukcje etatów w całym szpitalu bo neurologia to wiecej pracy dla laboratorium rtg i innych jednostek naterenie szpitala . Tak dążymy do czego...........
~optymista niezalogowany
2 marca 2013r. o 15:16
Jeszcze nie wszystko jest jasne. Moze jakiś cud i neurologia otrzyma mały kontrakt. Oddziału jeszcze nie zamknięto na klucz. A pielęgniarki niech się trzymają razem, otrzymają co im się należy i niech dbają o pacjentów. To ciężka praca- jak one będą zadowolone to wszystkim nam będzie lepiej. Każdy z nas może być na łóżku pacjenta.
~edi niezalogowany
2 marca 2013r. o 17:41
Jak dobrze, że są tacy optymiści. cuda się zdarzają.Szpital Wojewódzki ma wspaniały personel i to na wszystkich oddziałach. Trzymajcie się razem i nie pozwólcie skłócić tym co na górze. W jedności siła. POWODZENIA.
~Ferdynand Kiepski niezalogowany
3 marca 2013r. o 15:17
~edi napisał(a): Jak dobrze, że są tacy optymiści. cuda się zdarzają.Szpital Wojewódzki ma wspaniały personel i to na wszystkich oddziałach. Trzymajcie się razem i nie pozwólcie skłócić tym co na górze. W jedności siła. POWODZENIA.

W KUPIE SIŁA! A więc wszyscy biegiem do kibla!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza