Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Orka na sprzedaż, bo przynosi duże straty!

~ niezalogowany
27 lutego 2013r. o 20:19
ODDAJMY ORKĘ OJCOM PIJAROM - TO UMIEMY NAJLEPIEJ
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Seba1607 niezalogowany
27 lutego 2013r. o 20:35
Interesuje mnie jeszcze coś innego może nie do końca będzie to trafione , ale w Osiecznicy również zbudowano baseny , dołóżmy do tego jak mała jest Osiecznica w porównaniu nawet z tylko samym miastem Bolesławiec . Nawet napiszę cała gmina Osiecznica a miasto B-c . I tam w tej Osiecznicy być może co prawda mniejszy kompleks powstał no ale jakoś na tak małą liczbę mieszkańców się nic nie dzieje złego , a w Bolesławcu padaczka ,gdzie jak ktoś wcześniej już pisał że prawie wszystkie pomieszczenia rekreacyjno - sportowe są pełne . Nie wiem
~pan andrzej z kraśnika niezalogowany
27 lutego 2013r. o 21:16
jest taki basen w Karpaczu przy hotelu (nazwy nie podam bo moderator usunie) 2 x większy od tej naszej orki, a basenem zarządza pan kierownik, a nie "derektór" aferzysta zwolniony z psychiatryka, oraz prezes- skromny pan kierownik z pensją 2500brutto- można? można!! ale nie w bolcu tu trzeba było bezrobotnych kumpli nieudaczników na stołki powpychać- patrz DPS!! którym zarządza sierota bez przygotowania- można? można
~ niezalogowany
27 lutego 2013r. o 21:18
śwagier kupi Orkę :)
~egerszege niezalogowany
27 lutego 2013r. o 21:32
brawo panie dwojga imion!! popieram przedpiszce...oddac pijarom!!! rozdac to wszystko w diably.....co za nedza...
~Radek niezalogowany
27 lutego 2013r. o 22:04
Centrum rehabilitacji teraz Orka?
Jak miasto tak się rozpędziło ze sprzedażą swoich interesów to zgłaszam chęć zakupu któregoś z następnych... pasował by mi sklep z ceramiką! a może jednak kwiaciarnię miejską tą na cmentarzu, albo budowany hotel ten po kinie Orzeł (chociaż on jeszcze nie przyniósł strat więc chyba jeszcze nie jest na sprzedaż) Na deweloperską firmę TBS nie stać mnie, ale może jak bym wziął wspólnika to bym odkupił projekt spalarni zwłok i zaoszczędził by sporych strat dla miasta (mam gest i patriotyczne podejście). Oczywiście nie pogardził bym którymś z medialnych projektów miasta telewizja lokalna, telebim, a może jednak be FAIR usługi internetowe ponoć mają przyszłość!?
Jak myślicie przetargi będą otwarte czy raczej tylko dla wtajemniczonych?
~FX niezalogowany
27 lutego 2013r. o 22:20
~Radek napisał(a): Centrum rehabilitacji teraz Orka?
Jak miasto tak się rozpędziło ze sprzedażą swoich interesów to zgłaszam chęć zakupu któregoś z następnych... pasował by mi sklep z ceramiką! a może jednak kwiaciarnię miejską tą na cmentarzu, albo budowany hotel ten po kinie Orzeł (chociaż on jeszcze nie przyniósł strat więc chyba jeszcze nie jest na sprzedaż) Na deweloperską firmę TBS nie stać mnie, ale może jak bym wziął wspólnika to bym odkupił projekt spalarni zwłok i zaoszczędził by sporych strat dla miasta (mam gest i patriotyczne podejście). Oczywiście nie pogardził bym którymś z medialnych projektów miasta telewizja lokalna, telebim, a może jednak be FAIR usługi internetowe ponoć mają przyszłość!?
Jak myślicie przetargi będą otwarte czy raczej tylko dla wtajemniczonych?

Oczywiście że dla wtajemniczonych. I trzeba wpłacić "wadium" :D .A gdyby jednak ktoś spoza korytobiorców zaczął się ślinić na zakup to warunki przetargu będą takie, że na pewno ich nie spełni.
~pływak niezalogowany
28 lutego 2013r. o 0:16
jak za 45 minut pływania bierze się 12 zł i to na basenie z głębokością 1,80 (sic!) i zamkniętymi skoczniami no to sorry...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza