Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

AN-BUD z Krępnicy - opinie

~skali niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 18:03
~ napisał(a): Jak tak mozna żyć?nie odbierac telefonow?naciągac ludzi?Takie egzystowanie nie prowadzi do niczego dobrego.

Często znajdują się dociekliwi reporteży.zajmujący się pisaniem o naciagaczch,np"metoda na wnuczka"itp.czy to Państwu tego nie przypomina?

pan Tomasz ma metode "na syna" wiecznie placze ze syn obloznie chory lezy w szpitalu....a junior biega po Boleslawcu i nawet nie wie ze rodzony ojciec juz 5 razy go pochowal....:-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~skali niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 18:07
Tak to jest jak technik zywienia bierze sie za budowlanke.....skonczony partacz i bankrut....
~\\\\\\\\\\\\\\\ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 18:11
wiecie co zonka pracuje w zabce to mozna tam wpadac po kolei i robic siare jej awantury az wkoncu albo ona zaplaci albo ja zwolnia z pracy i niech meda jedna zazna jakto jest byc pokrzywdzonym PODRUGIE wiemy juz gdzie mieszka a mieszka na wynajetym mieszkaniu mozna tam tez robic awantury az dojda sluchy do wlasciciela jakich ma lokatorow bo kasy i tak nie odzyskacie ale zaszkodzic mozna . zresztom troche bedzie sie bal tych najazdow w domu bo wkoncu ma dzieci
~muncio niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 18:14
~skali napisał(a): Tak to jest jak technik zywienia bierze sie za budowlanke.....skonczony partacz i bankrut....

A wiecie o tym....blahahaha ze pan Tomasz C. Jest prawie jak Bear Grylls.....:-) u mnie opowiadal ze zabil i zjadl kiedys swinke wietnamska....:-) a z tego co wiem to ma u siebie w domu wielkiego psa kaukaza....ciekawe po co go tuczy.....:-) pasuje mu nawet ksywa bery...:-)
~skali niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 18:19
Ja wiem jak zona wyglada daj znac jaka ulica....to sie przejade...i to nie raz....codziennie na zmianie bede sie pytal przy ludziach czy maja zamiar mi oddac kase...mi i reszcie ludzi....ja temu fagasowi nie podaruje
~muncio niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 18:26
Sierpnia 80 zabka
~\\\\\\\\\\ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 18:42
no to trzeba tam chodzic i robic awantury przy klijentach raczej pracodawca nie bedzie zadowolony z takich awantur w sklepie
~muncio niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 19:08
Sierpnia 80 zabka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza