Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zmniejszyli zatrudnienie
~komunista paryski niezalogowany
3 marca 2013r. o 12:41
brawo Panie Maćku !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
3 marca 2013r. o 12:49
a ja pierdzielę!!!!
kurna jaki ,,sukces,,!!!!
TRZY OSOBY!!! :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Tutejszy niezalogowany
3 marca 2013r. o 12:58
ku.... ciekawe na co oszczędzają, i dlaczego kosztem ludzi. Ciężkie czasy trzeba przeczekać. Mam nadzieje że ktoś pomyślał kogo zwalnia i w jakiej sytuacji życiowej jest
~Zorientowany do falco niezalogowany
3 marca 2013r. o 12:59
to jest kilka ładnych procent, myślę, ze około 7 %.
~Zorientowany do falco niezalogowany
3 marca 2013r. o 13:00
~Zorientowany do falco napisał(a): to jest kilka ładnych procent, myślę, ze około 7 %.

około 3 %, sorry.
~ciekawy niezalogowany
3 marca 2013r. o 13:22
A może pan Małkowski opowie nam ile on osób zwolnił z ratusza w ramach oszczędności będąc wiceprezydentem?Zabrali koryto i żal!
7213
#trol nieaktywny
3 marca 2013r. o 13:35
tak czy inaczeej nadal za dużo urzędników jest, zwłaszcza od rzadu i niepotrzebnych resortów powinno sie zaczac
~t.katowski niezalogowany
3 marca 2013r. o 13:36
nie wiem kto i z jakich stanowisk został zwolniony, ale mam nadzieję, że były to osoby na stanowiskach "kierowniczych" i zarabiających znacznie ponad średnią krajową np. z trójką przed trzema zerami... jeśli jest inaczej czyli zostali zwolnieni pracownicy "szeregowi" z pensją wynoszącą nieco ponad ww. średnią to jakie będą właściwie oszczędności?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!