Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wypalony prezydent

~ niezalogowany
19 marca 2013r. o 14:20
groszem napisał(a): jaki by nie był to i tak będziecie na niego narzekać taka już wasza mentalność postkomunistyczne ludki :P

Postkomunistyczny jest właśnie "pisowski obrońco" Twój idol-PR-politolog uczący się we "wrednych czasach PRL-u" Tę naukę się odczuwa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ColS niezalogowany
19 marca 2013r. o 15:00
emem napisał(a): Coraz czesciej slychac wsrod boleslawian

Skad ty wiesz co slychac wsrod boleslawian jak tu nawet nie mieszkasz?? Boleslawianie pokazali w ostatnich wyborach co wsrod nich slychac o prezydencie. Ta cala ankieta jest bez sensu, zlosliwa i nie ma zadnego odniesienia do rzeczywisstoci. Ktos juz tam pisal ze sondy na bolcu sa bezuzyteczne i ja sie z tym zgadzam
9949
#groszem nieaktywny
19 marca 2013r. o 15:02
pisowców bardziej nie zdzierżę od komuhow tak wiec obrońcą ich nie jestem
~ niezalogowany
20 marca 2013r. o 8:56
groszem napisał(a): pisowców bardziej nie zdzierżę od komuhow tak wiec obrońcą ich nie jestem

Pamiętaj, że prezio wywodzi się z pisowców a duch ratusza zawsze był pisowy i radio maryjny.
10114
#alter nieaktywny
20 marca 2013r. o 8:58
groszem napisał(a): pisowców bardziej nie zdzierżę od komuhow tak wiec obrońcą ich nie jestem

Kogo bardziej zdzierżysz? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
20 marca 2013r. o 9:28
alter napisał(a):

Kogo bardziej zdzierżysz? :)
Ja zdzierżyłbym Prezydenta,wykształconego nie na Mińskich Uniwersytetach,a jakimś polskim politechnicznym kierunku.Nie zdzierżyłbym Prezydenta nauczyciela (obecnie PREZYDENT,ZASTĘPCA P. I SEKRETARZ M.,TO BYLI NAUCZYCIELE). Nie zdzierżyłbym Prezydenta bez klasy,pamiętliwego,kombinującego,dbającego wyłącznie o interes swój i swoich koleżków(zobaczcie ilu kumpli pościągał obecny P. Do pracy - MOPS,DPS,SEKRETARZ MIASTA).Nie zdzierżyłbym Prezydenta,który topi miasto w długach,sam zarabiając nieprzeciętne pieniądze(patrz artykuł na Onet.pl).....Zdzierżyłbym natomiast nową krew,pomysł na miasto i ludzi w nim mieszkających,człowieka niezawistnego,otwartego,szczerego... Wraz z przyszłoroczną 100% wymianą Rady Miasta,wymieniłbym wypalonego Prezydenta.To bym zdzierżył. Pozdrawiam.
~ niezalogowany
20 marca 2013r. o 12:52
Czas na zmiany!
~wiking niezalogowany
20 marca 2013r. o 13:10
Spokojnie, to ostatnia kadencja Romana.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza