Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Na kłopoty Pijarzy?!
10114
#alter nieaktywny
22 marca 2013r. o 18:34
tylko życzyć powodzenia :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 marca 2013r. o 18:51
Jak mam zapisać dziecko do szkoły, w której do tej pory konkretnie nie wiadomo jacy nauczyciele będą uczyć.Poza tym zbliżamy się do końca marca i nie widać robót budowlanych. Czy moje dziecko będzie uczyło się w budynku, który nie spełnia wymogów bezpieczeństwa, czy może tez siedziba szkoły będzie mieścić się na końcu miasta... Panie Prezydencie od oświaty oczywiście???
~Kubuś niezalogowany
22 marca 2013r. o 18:52
wszystko ok, tylko jak potem takie dziecko się ogarnie wśród rówieśników ze szkół bez takiej dyscypliny? To będzie problem.
~ niezalogowany
22 marca 2013r. o 19:04
~ napisał(a): Jak mam zapisać dziecko do szkoły, w której do tej pory konkretnie nie wiadomo jacy nauczyciele będą uczyć.Poza tym zbliżamy się do końca marca i nie widać robót budowlanych. Czy moje dziecko będzie uczyło się w budynku, który nie spełnia wymogów bezpieczeństwa, czy może tez siedziba szkoły będzie mieścić się na końcu miasta... Panie Prezydencie od oświaty oczywiście???

idż się dowiedz ,a nie bzdury piszesz.
~ja niezalogowany
22 marca 2013r. o 19:29
Już sam tytuł tego artykułu ukazuje nastawienie tego portaliku do szkoły. życzę powodzenia nie będzie łatwo w tym mieście tyle tu jadu w ludziach
1078
#maksymek nieaktywny
22 marca 2013r. o 19:31
Idź na szczaw :) Jak Twój ukochany rząd proponuje, a Pijarów zostaw w spokoju. Po liczbie podań od potencjalnych nauczycieli widać jak bardzo chciana jest taka szkoła i taki charakter szkoły. I WARA WSZYSTKIM BOLEC CZUBOM!!!!
~ niezalogowany
22 marca 2013r. o 20:03
maksymek napisał(a): Idź na szczaw :) Jak Twój ukochany rząd proponuje, a Pijarów zostaw w spokoju. Po liczbie podań od potencjalnych nauczycieli widać jak bardzo chciana jest taka szkoła i taki charakter szkoły. I WARA WSZYSTKIM BOLEC CZUBOM!!!!

Aleś durny maksymek jak but!! Myslisz, że belfry się pchają w ten syf z własnej i nieprzymuszonej woli????? Pracy nie ma łosiu jeden i stąd takie zainteresowanie. Pracuję w szkolnictwie i wiem co się już działo, co się dzieje, a będzie coraz gorzej. Więc lepsze pijarowskie szambo jak bruk. Tyle w temacie.
1
emem
22 marca 2013r. o 20:12
Jezeli ta szkola rzeczywiscie bedzie dbala o poziom nauczania, to ma szanse byc niezla konkurencja dla szkol publicznych, ktore koniec koncow beda musialy tez poszerzac swoja oferte. Czyli nie bedzie zle. Ale czy tak bedzie to sie okaze za min. 5 lat.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.