~powrot do edenu napisał(a):naataliia napisał(a): jakie to prymitywne... ;/ aż sie niedobrze robi... ze taniec na rurze kojarzy Ci sie tylko z jednym... straszne zacofanie...
a ty jesteś albo naiwna albo głupia.......
każdemu , kto jest w pełni władz umysłowych taniec na rurce kojarzy się z tym , co mnie....
i przestan pieprzyć jakies bzdury o sztuce i nie dorabiaj sztucznej moralności do czegoś , co jasno nam mówi czym chce laska zabłysnąć....a czym ?? - dupą niestety....
a może i stety.....dla nas... tylko po prostu zamknijcie się wreszcie bo zrzędy mamy w domu... ;)
[img=1384018303_debq6rt.jpg]
~ napisał(a): ja proponuję tym tekściarzom o d.pie i c...ie spróbować zrobić parę wygibasów na rurze a nie przy niej i wtedy porozmawiamy . a zapewne nie dacie rady bo pewnie ci co tu tak umoralniają to grube spasione matrony co sex tylko p bożemu i przy zgaszonym świetle. a utrzymanie atrakcyjności ciała i związku polega na podaniu mężusiowi obiadu
~ napisał(a): ja proponuję tym tekściarzom o d.pie i c...ie spróbować zrobić parę wygibasów na rurze a nie przy niej i wtedy porozmawiamy . a zapewne nie dacie rady bo pewnie ci co tu tak umoralniają to grube spasione matrony co sex tylko p bożemu i przy zgaszonym świetle. a utrzymanie atrakcyjności ciała i związku polega na podaniu mężusiowi obiadu
~ napisał(a): ja proponuję tym tekściarzom o d.pie i c...ie spróbować zrobić parę wygibasów na rurze a nie przy niej i wtedy porozmawiamy . a zapewne nie dacie rady bo pewnie ci co tu tak umoralniają to grube spasione matrony co sex tylko p bożemu i przy zgaszonym świetle. a utrzymanie atrakcyjności ciała i związku polega na podaniu mężusiowi obiadu [/c
Mylisz się ,seks nie ma zadnych tajemnic ani zaskoczeń dla mnie,jestem wyzwoloną kobieta ,ale ocieractwo po rurze to szambo jak ktoś napisał i tylko szambo,to sposób na pokazanie się dla dziewczyn ,które niczego innego nie potrafią,niczego co jest lepsze i naprawdę piękne w seksie.Popadasz w skrajność oceniając kobiety mądre i stojace wyzej od ciebie,na pewno nie uprawiają one seksu po ciemku i "po bozemu",bo nie ma już po prostu takich ludzi.Ty tylko w ten sposób ,przez oczernianie innych kobiet ,które naprawdę w porównaniu do ciebie mają klas ę,chcesz przedstawić w lepszym [jak ci się zdaje] świetle własną upadłość i zły gust.