Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nauka tanca "na rurze"

4635
#naataliia nieaktywny
11 listopada 2013r. o 10:33
~powrot do edenu napisał(a):
naataliia napisał(a): jakie to prymitywne... ;/ aż sie niedobrze robi... ze taniec na rurze kojarzy Ci sie tylko z jednym... straszne zacofanie...

a ty jesteś albo naiwna albo głupia.......
każdemu , kto jest w pełni władz umysłowych taniec na rurce kojarzy się z tym , co mnie....
i przestan pieprzyć jakies bzdury o sztuce i nie dorabiaj sztucznej moralności do czegoś , co jasno nam mówi czym chce laska zabłysnąć....a czym ?? - dupą niestety....
a może i stety.....dla nas... tylko po prostu zamknijcie się wreszcie bo zrzędy mamy w domu... ;)
[img=1384018303_debq6rt.jpg]

Nigdzie nie napisalam ze to jest sztuka... jest to normalny rodzaj tańca połączony z akrobatyką... zreszta juz ktoś wyjasnił tutaj na czym to polega. A skoro ktos dalej nie rozumie to szkoda tłumaczyc bo to świadczy tylko o jego ograniczeniach a Ty swoim postem tylko udowodniłeś jakie masz prymitywne podejscie... i gratuluje zdania o zrzedach... pozdrów swoja kobiete
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~powrót.... niezalogowany
11 listopada 2013r. o 11:24
już sobie wyobrażam natalka jakie akrobacje potrafisz wyprawiać na ,,drążku" hehe...
to twoja sprawa jeśli posiadasz takowe fantazje i masz skłonności do dupoślizgu po rurce ale proszę cie.... nie próbuj mydlić nam oczu i nie dorabiaj ideologii tam , gdzie jej niestety nie ma....
twoja dupa i szastaj sobie nią po wszelkich rurach świata tylko na Boga.... nie męcz nas tym !!
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 11:39
ja proponuję tym tekściarzom o d.pie i c...ie spróbować zrobić parę wygibasów na rurze a nie przy niej i wtedy porozmawiamy . a zapewne nie dacie rady bo pewnie ci co tu tak umoralniają to grube spasione matrony co sex tylko p bożemu i przy zgaszonym świetle. a utrzymanie atrakcyjności ciała i związku polega na podaniu mężusiowi obiadu
5134
#TOjsienka nieaktywny
11 listopada 2013r. o 12:03
:D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~rurosceptyk :) niezalogowany
11 listopada 2013r. o 12:10
~ napisał(a): ja proponuję tym tekściarzom o d.pie i c...ie spróbować zrobić parę wygibasów na rurze a nie przy niej i wtedy porozmawiamy . a zapewne nie dacie rady bo pewnie ci co tu tak umoralniają to grube spasione matrony co sex tylko p bożemu i przy zgaszonym świetle. a utrzymanie atrakcyjności ciała i związku polega na podaniu mężusiowi obiadu

twoich wygibasów pewnie nikt by nie chciał oglądać - od tego zacznijmy. Jeśli tak samo je wykonujesz jak piszesz to żal byłoby na to patrzeć... ;(

Weź się lepiej za jakąś konkretną robotę to przestaniesz myśleć o pierdołach .....
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 12:12
~ napisał(a): ja proponuję tym tekściarzom o d.pie i c...ie spróbować zrobić parę wygibasów na rurze a nie przy niej i wtedy porozmawiamy . a zapewne nie dacie rady bo pewnie ci co tu tak umoralniają to grube spasione matrony co sex tylko p bożemu i przy zgaszonym świetle. a utrzymanie atrakcyjności ciała i związku polega na podaniu mężusiowi obiadu

dokłądnie grube lochy jak to dymać jak to kupa mięsa bez wyglądu taka tak trzeba dbać o siebie nie wpieprzać ile się da!
5134
#TOjsienka nieaktywny
11 listopada 2013r. o 12:14
Oj tam czepiacie się.

Dopisane 11.11.2013r. o godz. 12:14:

To było do wcześniejszego :|
A zresztą....co mnie to obchodzi :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 12:27
~ napisał(a): ja proponuję tym tekściarzom o d.pie i c...ie spróbować zrobić parę wygibasów na rurze a nie przy niej i wtedy porozmawiamy . a zapewne nie dacie rady bo pewnie ci co tu tak umoralniają to grube spasione matrony co sex tylko p bożemu i przy zgaszonym świetle. a utrzymanie atrakcyjności ciała i związku polega na podaniu mężusiowi obiadu [/c

Mylisz się ,seks nie ma zadnych tajemnic ani zaskoczeń dla mnie,jestem wyzwoloną kobieta ,ale ocieractwo po rurze to szambo jak ktoś napisał i tylko szambo,to sposób na pokazanie się dla dziewczyn ,które niczego innego nie potrafią,niczego co jest lepsze i naprawdę piękne w seksie.Popadasz w skrajność oceniając kobiety mądre i stojace wyzej od ciebie,na pewno nie uprawiają one seksu po ciemku i "po bozemu",bo nie ma już po prostu takich ludzi.Ty tylko w ten sposób ,przez oczernianie innych kobiet ,które naprawdę w porównaniu do ciebie mają klas ę,chcesz przedstawić w lepszym [jak ci się zdaje] świetle własną upadłość i zły gust.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!