Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nauka tanca "na rurze"

~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 12:45
~ napisał(a):
~ napisał(a): ja proponuję tym tekściarzom o d.pie i c...ie spróbować zrobić parę wygibasów na rurze a nie przy niej i wtedy porozmawiamy . a zapewne nie dacie rady bo pewnie ci co tu tak umoralniają to grube spasione matrony co sex tylko p bożemu i przy zgaszonym świetle. a utrzymanie atrakcyjności ciała i związku polega na podaniu mężusiowi obiadu

dokłądnie grube lochy jak to dymać jak to kupa mięsa bez wyglądu taka tak trzeba dbać o siebie nie wpieprzać ile się da![/c

Pieprzysz głupio,znam dziewuchy co żrą jak chłopy od kanalizacji,albo gorzej od świń,chodzi o ilość oczywiście,no i chodzą suche jak badyle ,ale przy tym jarają po 40 najtańszych papierochów dziennie,nie mówiąc o alkoholu i innych "używkach" .Dlatego nie tyją ,bo spalają nikotyną i chlaniem kalorie a porządne dziewczyny jedza o pięć razy mniej ale ich nic nie troczy wewnątrz,a tamte chude .owszem figura ujdzie ale mordy jak z wędzarni ,szare ,ziemiste i stare.Sylwetka to nie wszystko ,chyba ,ze dla kogoś kto ma pusto w głowie i nie zna żadnych wartośći poza uciechami cielesnymi.Litość ogarnia nad takimi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 12:45

ale ocieractwo po rurze to szambo jak ktoś napisał i tylko szambo,to sposób na pokazanie się dla dziewczyn ,które niczego innego nie potrafią,niczego co jest lepsze i naprawdę piękne w seksie.Popadasz w skrajność oceniając kobiety mądre i stojace wyzej od ciebie,

weź może przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i baardzo sie zastanów
Jenyne Butterfly mistrzyni swiata w tancu na rurze- sądzisz że ona jest dziwką taplająca się w szambie? Nic nie potrafi ? nic nie wnosi? sądzisz że stoisz wyżej i jesteś mądrzejsza? choćby od niej? a co wiesz na jej temat? zapewne nic , i zapewne nic to jest to czym możesz się określić ,kategoryzując w ten sposób ludzi zwłaszcza że nie odróżniasz akrobatyki od prostytucji . ( a propo tancerki tańczące tango kiedyś też uważano za ku...restwo )
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 12:53
wtrące się...
masz racje - dziwką nie jest ale jak zauważyłaś/łeś NIC NIE WNOSI !
Nie mam nic przeciwko laskom tanczacym na rurze . Przeciwnie ....
ale nie róbmy z nich ku.r.wa artystek do jasnej cholery !
5134
#TOjsienka nieaktywny
11 listopada 2013r. o 12:54
No faktycznie macie się o co kłócić.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 12:56
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): ja proponuję tym tekściarzom o d.pie i c...ie spróbować zrobić parę wygibasów na rurze a nie przy niej i wtedy porozmawiamy . a zapewne nie dacie rady bo pewnie ci co tu tak umoralniają to grube spasione matrony co sex tylko p bożemu i przy zgaszonym świetle. a utrzymanie atrakcyjności ciała i związku polega na podaniu mężusiowi obiadu

dokłądnie grube lochy jak to dymać jak to kupa mięsa bez wyglądu taka tak trzeba dbać o siebie nie wpieprzać ile się da![/c

Pieprzysz głupio,znam dziewuchy co żrą jak chłopy od kanalizacji,albo gorzej od świń,chodzi o ilość oczywiście,no i chodzą suche jak badyle ,ale przy tym jarają po 40 najtańszych papierochów dziennie,nie mówiąc o alkoholu i innych "używkach" .Dlatego nie tyją ,bo spalają nikotyną i chlaniem kalorie a porządne dziewczyny jedza o pięć razy mniej ale ich nic nie troczy wewnątrz,a tamte chude .owszem figura ujdzie ale mordy jak z wędzarni ,szare ,ziemiste i stare.Sylwetka to nie wszystko ,chyba ,ze dla kogoś kto ma pusto w głowie i nie zna żadnych wartośći poza uciechami cielesnymi.Litość ogarnia nad takimi.

Zmartwie Cię sylwetka w tych czasach jest wyznacznikiem i zazdrości wielu ludzi ! A grubasy do piwnic
11202
#Anonim11202 nieaktywny
11 listopada 2013r. o 12:58
Bądźcie dalej tacy tolerancyjni i gdy wejdą wam muslimy to jedyne do czego sobie będziecie mogły potańczyć to kij od szczoty.
~pani O niezalogowany
11 listopada 2013r. o 13:13
Dosyć i basta! Prostaki nieużyte! własnym tyłkom się proszę najpierw przyjrzeć, a nie cudzymi zajmować.
Gdyby w B-cu pojawiły się zajęcia tego typu, prowadzone przez osobę kompetentną, posiadającą odpowiednie kwalifikacje, z miłą chęcią zapisałabym sie na nie. i nic wam do tego.
poziom waszej dyskusji ( w przeważającej niestety większości ) jest żenujący i baaaardzo prowincjonalny.
tymczasem w dużych miastach tego typu zajęcia ruchowe przebijają zainteresowaniem wiele innych, choćby tak popularną obecnie zumbe!
mam nadzieje że takie zajęcia w naszym miasteczku powstaną czego pomysłodawczyni i sobie gorąco życzę! :>
5134
#TOjsienka nieaktywny
11 listopada 2013r. o 13:17
Amen

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza