Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uwaga na oszusta handlującego używanym sprzętem

~Pawel niezalogowany
9 maja 2013r. o 14:45
Dziwne bo ja od tego Pana kupilam calz sprzet AGD za 6500zl i wszystko dziala jak nalezy.

Moja kolezanka kupila pralke i rowniez dziala juz 6 miesiecy.

Kupujac sprzet uzywany trzeba sie liczyc z tym ze nie jest nowy i kosztuje 1.3 ceny
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 maja 2013r. o 14:46
~ napisał(a): Uwaga na człowieka srzedajacego używany sprzęt AGD,RTV dotychczas w starym GSi-e,sprzęt sprowadza ze Szwajcarji-to zwykły oszust,lodówka zakupiona u tego 'Pana'podziałała pół godziny,oferował że naprawi,zwodził dobre dwa miesiące,nie odbierał nawet telefonu,lodówke musieliśmy naprawić na koszt własny. Niestety lodówka do tanich nie należała nawet jak na używke bo 1500zł.
~ania niezalogowany
9 maja 2013r. o 15:20
ja też tam kupuję i wszystko działa...zamrażarka od zeszłego roku działa bez zarzutu , ma dobre ceny i nie narzekam...pozdrawiam :)
~PRAWNIK niezalogowany
9 maja 2013r. o 16:10
~ napisał(a): Uwaga na człowieka srzedajacego używany sprzęt AGD,RTV dotychczas w starym GSi-e,chociaż wiem że miał zmienić lokal,mieszka on na ulicy Piaskowej,sprzęt sprowadza ze Szwajcarji-to zwykły oszust,lodówka zakupiona u tego 'Pana'podziałała pół godziny,oferował że naprawi,zwodził dobre dwa miesiące,nie odbierał nawet telefonu,lodówke musieliśmy naprawić na koszt własny. Niestety lodówka do tanich nie należała nawet jak na używke bo 1500zł.a koszt naprawy to 800-gwarantował że jest 100procent sprawna.Do tej pory działał pod numerem tel.690098888

uważaj człowieku , bo używając słowa oszust możesz mieć sprawę w sądzie, oszustwo to przestępstwo, a ty kogoś publicznie nazywasz oszustem, jak ten pan weźmie na świadków pozostałe osoby to będziesz miał nie złe kłopoty

Zmoderowano 09.05.2013 godz.21:20 - powód: caps lock (moderator)
~do ,,prawnika'' niezalogowany
9 maja 2013r. o 17:18
prawniku z Bożej łaski.....,,niezłe' piszemy razem.....
nie douczyli na studiach prawniczych??
~buhahaha niezalogowany
9 maja 2013r. o 17:39
To idź do sklepu i będzie glanc nówka !!!!!!!!!!!!!!!! A nie zajmujesz forum jakimiś pierdołami!!!!! Chcesz to sprzedam ci lodówkę z gwarancją poxipolu !!!!!!!!!! heeeeeeeeeeeheeeeeeee
~he he niezalogowany
10 maja 2013r. o 9:26
Pewnie sam sobie wypisujesz te pozytywne komentarze:)Masakra skontaktowalem sie z tymi ludzmi,i z kilkoma innymi,czekamy tylko az rzecznik wroci z urlopu i na pewno tego tak nie zostawimy!!!A ty sobie dalej pisz te bzdury tyle ci pozostalo:)
9445
#aniapaula nieaktywny
10 maja 2013r. o 9:50
Żal mi Was , jak można kogoś nazwać oszustem na forum?Ktoś siedzi sobie incognito( nawet nie jesteś zarejestrowany na forum) i klepie oszust,oszust.... Zakup używanego sprzętu to ryzyko .... uważam ,że zakup droższego sprzętu rtv , agd używanego nie opłaca się... Mnie nie stać na kupienie używanego sprzętu za 650 zł bez gwarancji...można trafić,że będzie wszystko działało lub po kilku dniach się zepsuje....takie ryzyko...wolę kupić na raty i mieć pewność ,że sprzęt jest na gwarancji...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo