Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Autem w sklep!
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 14:06
poprostu dziwny czlowiek , takiemu to rower strach dać

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 14:18
cyt. "Młody kierowca stracił panowanie nad swoim BMW"

Wątpię żeby kiedykolwiek szczyl miał panowanie nad tym bmw...
~daleko niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 14:21
nie mam bmw ale śmieszą mnie te stereotypy, ogółem, polska to andal zacofany kraj, nie żałuję ze jestem polakiem ale jak miałbym wybór to nie chciałbym nim być, co z tego ze kazdy jest patriota czy nasyzm przodkiem był pilsudski... macie cos z tego pijac piwo na kanapie wieczorem? a wracajac do wypadku, w czasach kiedy stalo sie po poloneza albo fiata w kolejce w niemczech robiono cudowne samochody, wszystkie 4 koncerny łatały grube fury, i teraz pytanie czego ejst wiecej na pl drogach, starych fiatow czy starych merców i beem? chyba raczej to 2. nie? bo polskie auta byly warte tyle ile teraz na szrocie za ta ich niezawodnosc, spoko jakby byly wytrzymałe tak jak wychodzily z fabryki do dzisiaj to mlodziez uganialaby sie maluchami i fiatami, pamietam jak w boleslawcu pojawilo sie 1. e21 na niemieckich blachach to ludzie nie wiedzili cot o jest, kreowanie takich wzorcow przez pokolenia jest widoczne tutaj bo jest coraz wieksza rzesza ludzi którzy nie maja pojecia o motoryzacji a pieolą farmazony ze uszy więdna, wiadomo ze lepiej kupic francuza czy innego niemca bo tansze i latwe do naprawy, ale nie jednemu łezka sie kroi kiedy widzi nowe nie tylko bmw ale i mercedesa czy anwet kia'e, stoisz w starej renówce 19ce na swiatlach bez klimy w zimie a tu podjezdza np bmw audi ktore ejst jeszcze starsze od twojego padalca a ma klimatyzacje -.- zanim cos powiecie przejedzie sie ktoryms z tych aut, tak samo jak golfy to niby dresy, moga byc skinami i mam to w d... tyłku, jesli blacha jest dobra mechanika sprawna to za takie auto moge dac nawet 10 tysiecy, bo motoryzacja skonczyla sie na przelomie lat 2000 nych, teraz za glupi bład na choince jedziesz na serwis zeby utrzymac super gwarancje a twoj sasiad (hipotetycznie) ma niesmiertelne i wiesniackie bmw, golfa czy passata b2 ktory raz ze pali tyle co twoja super eko bryka a 2 ze jedyne co wymienia to olej i podstawowe graty... pozdrawiam miłosnikow motoryzacji, a nie laikow, tym życze roztropnosci, a gosciowi od bmw porotu do zdrowia, moze bedzie mial nauczke, ja jak bylem mlody zrozumialem to za 3. razem, pozdrawiam
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 14:46
to żałosne co ten chłopak zrobił,popisy tak się konczą takim dzieciom nie powinno sie dawac prawa jazdy!!!
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 15:00
Zabrać prawko póki nie pozabija ludzi
~@@@ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 15:04
Także osoby po 70-tce powinny co dwa lata przechodzić badania czy są jeszcze sprawni za kierownicą.
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 15:19
Jezusie, jakby ktoś stał na chodniku, jakby szła matka z dzieckiem... Normalnie głupota nie zna granic.
~~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 16:23
~ napisał(a): Jezusie, jakby ktoś stał na chodniku, jakby szła matka z dzieckiem... Normalnie głupota nie zna granic.

A jakby szedł ojciec z dzieckiem no byłoby coś innego? Najważniejsze, że NIKOGO tam nie było.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza