Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Autem w sklep!
~ja to ja niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 16:37
"- Kierujący nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze."

A warunki były złe ?? Nie mogło by być chyba lepszych ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 16:41
mial opony na deszcz a tu o zgrozo mocne slonce
~mały niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 16:50
ten koleś ma zdrowo na krec ane żeby z taką prędkością jechać przez miasto jakby jechał nawet 70 to by nie wpadł w poślizg takim przygłupom powinno się zabierać prawko i na egzamin z wpisem w dokumenty pirat drogowy

Zastosowana autokorekta

434
#jezuss nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 16:52
~ja to ja napisał(a): "- Kierujący nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze."

a gdzie masz napisane że warunki były złe? panujące warunki mogły być bardzo dobre lub nawet wyśmienite. nie zmienia to faktu że kierowca nie dostosował do nich prędkości...
41
#jegomosc nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 16:58
jezuss napisał(a):
~ja to ja napisał(a): "- Kierujący nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze."

a gdzie masz napisane że warunki były złe? panujące warunki mogły być bardzo dobre lub nawet wyśmienite. nie zmienia to faktu że kierowca nie dostosował do nich prędkości...

Dokładnie, bo tu nie idzie tyle o samą pogodę co o to, że z taką prędkością po prostu nie lata się po mieście...

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 17:14
jezuss napisał(a): nie zmienia to faktu że kierowca nie dostosował do nich prędkości...

Poważnie??Za wolno nie jechał więc pewnie szybciej niż dozwolone 50 km/h a wtedy przyczyną jest przekroczenie prędkości a nie niedostosowanie prędkości do panujących warunków!! :P

jegomosc napisał(a): Dokładnie, bo tu nie idzie tyle o samą pogodę co o to, że z taką prędkością po prostu nie lata się po mieście...

Czyli jednak przekroczenie dozwolonej predkości!! :P
4635
#naataliia nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 18:01
Zwirz napisał(a):
jegomosc napisał(a): 22-latek pewnie mógł sobie sam już na beemę zarobić:)

No jakiegoś złoma z Niemiec na pewno ;)

Co do wypadku - potwierdza się że kierowcy BMW mają gnój pod kopułą :P Brzydki i krzywdzący stereotyp, ale prawdziwy. Do tego nic się nie zmienia bo dowody na takie myślenie widać codziennie na ulicach.

Po pierwsze to nie musiał być złom z Niemiec znam nie jednego 22-latka który cięzko pracuje od 17 roku życia i nie siedzi na łasce mamusi i tatusia !!! Po drugie gnój pod kopuła moga mieć równie dobrze kierowcy Mazdy Opla czy Volkswagena jeśli chca sie popisywać i nie dostosowuja predkości do umiejętności. Znam dużo kierowców BMW i część z nich nigdy nie miała nawet kolizji. Nie bronie chłopaka bo ewidentnie jego błąd ale nie cierpie takich ludzi jak Ty którzy płytko wierzą w stereotypy !!!
648
#Gnat nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 18:50
BMW i wszystko jasne.

U mnie w Legnicy to samo. Nie szukać daleko. Sobota 2 osoby z BMW odeszły do nieba.

http://moto.lca.pl/legnica,news,39944,Tragiczny_wypadek_pod_Maluszowem.html

"Nigdy nie zapomnij, że Twoim ostatecznym celem jest pokonanie Diablo"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!