Jasiu82 napisał(a): Ja cenię tą markę.
Nie każdy może sobie pozwolić na BMW.
Jakość i wykonanie tego auta jest zaskakująca.
No ale wizyta w warsztacie to cenowo nie można porównywać z passatem, którego też cenie :-)
naataliia napisał(a): Po pierwsze to nie musiał być złom z Niemiec znam nie jednego 22-latka który cięzko pracuje od 17 roku życia i nie siedzi na łasce mamusi i tatusia !!! Po drugie gnój pod kopuła moga mieć równie dobrze kierowcy Mazdy Opla czy Volkswagena jeśli chca sie popisywać i nie dostosowuja predkości do umiejętności. Znam dużo kierowców BMW i część z nich nigdy nie miała nawet kolizji. Nie bronie chłopaka bo ewidentnie jego błąd ale nie cierpie takich ludzi jak Ty którzy płytko wierzą w stereotypy !!!
~bobek napisał(a): ... jechal 50 km/h ! I prosze nie pierdo....... glupot!
Zastosowana autokorekta
jegomosc napisał(a):jezuss napisał(a):~ja to ja napisał(a): "- Kierujący nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze."
A warunki były złe ?? Nie mogło by być chyba lepszych ;)
a gdzie masz napisane że warunki były złe? panujące warunki mogły być bardzo dobre lub nawet wyśmienite. nie zmienia to faktu że kierowca nie dostosował do nich prędkości...
Dokładnie, bo tu nie idzie tyle o samą pogodę co o to, że z taką prędkością po prostu nie lata się po mieście...
~bobek napisał(a): Wcale nie jechala dziewczyna ! I to nie jest wina kierowcy tylko naszych pięknych polskich dróg !! I nie jechal szybko maja nawet wpisane to policjanci ze jechal 50 km/h ! I prosze nie pierdo....... glupot!