Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Legalna marihuana?

~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 21:56
~ napisał(a): I chcialem dodać do posta powyżej jeszcze dopisek że jak ktoś mi przytacza sytuacje z owego programu "Rozmowy w toku" to aż żal mi sie robi ludzi którzy to oglądają i wierzą że to na prawde. Ewa tak mówi to tak jest... Tam cały program ma scenariusz, każdy wie co ma mówić i nawet publiczność jest podstawiana, i wszystko to, to jedna wielka ściema, obejrzyj coś konkretnego na ten temat, filmy dokumentalne są różne i różniste, te co krytykują i te które udowadniają że trawka nie jest aż taka zła jak o niej mówią przeciwnicy a jeszcze lepiej poczytaj książki. Nie bądź ślepym gościem idącym za większością, kierującym się tymi samymi ideami co ludzie przeciwni, wredni, zazdrośni i krytykujący wszystko z góry, tak powstaje kolejne pokolenie mocherów a tego nie chcemy... Dowiedz sie czegoś sam, dla własnej wiadomości, wtedy sie wypowiedz... jak będziesz miał pojęcie. To czarne pudełko z ekranikiem robi z Ciebie głąba... nie daj sie mu zasięgnij wiedzy gdzie indziej... :)

Świetne masz podejście do wypowiedzi drugiego człowieka . Nie będę odbijał piłeczki i nie nazwę Cię głąbem . Ale niestety to my dajemy charakter temu państwu a politycy których krytykujemy to też Polacy . Mamy to chyba we krwi zbluzgać , skrytykować , zeszmacić i opluć . Jak słyszę ,że ludzie mówią dlaczego w naszym kraju jest tak źle i ludzie są nieżyczliwi . Myślę sobie - człowieku a Ty robisz aby było przyjemniej ,lepiej ,milej . My po prostu pływamy we własnym sosie . Gdyby Pan trafił na równego siebie to pewnie byście się ,,gryzli " cztery dni . Ja Panu życze wszystkiego najlepszego . Pozdrawiam i bez odbioru .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rambo niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 22:46
Ja nie miałem na mysli tego ze ktos tu jest głąbem, chciałem tylko dac do zrozumienia że opinia publiczna, telewizja z nas ich robi... bez wyjątku nawet ze mnie... Jezeli Cie obraziłem to przepraszam, potrafie jak widzisz wykrztusic to trudne słowo, dla niektórych to trudne... Nie chciałem nikogo rozgniewać poniosło mnie że tak powiem... Ale program "rozmowy w toku" to nie jest żaden argument w tej sprawie, i według mnie nie wprowadzają niczego nowego do tematu, robią to co zawsze robiła jedna połowa... krytykują... druga połowa popiera... trzecia woli sie nie wypowiadać.i koło sie zamyka... Dobrze wiesz ze jak zalegalizuja to nic nie zrobisz, twoje "Nie" przestanie interesowac tych co beda na "tak" i w koncu pojdziesz i sam spróbujesz, bo nic Ci sie nie stanie a przecież żyje sie tylko raz więc czemu by nie spróbować... :) Ja Ci życze dobrej nocy koleżko i nie dąsaj sie, myśle że moglibysmy tak dyskutowac do rana bo wlasnie wolałbym przekonywac tego co jest na "nie". Pozdrawiam :)
5413
#Przemyslaw nieaktywny
26 kwietnia 2013r. o 22:50
Ruch Palikota jest zdecydowanie przeciwny karaniu użytkowników /palaczy / marihuany.
Naszym zdaniem tytoń i alkohol wyrządzają zdecydowanie większe szkody.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
657
#agak nieaktywny
26 kwietnia 2013r. o 22:52
Czy nie da się poprowadzić dyskusji bez wprowadzania wątków politycznych...? ;)

www.agakryspin.com
~Gwidon niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 23:45
Przemyslaw napisał(a): Ruch Palikota jest zdecydowanie przeciwny karaniu użytkowników /palaczy / marihuany.

A mnie nie interesuje co na to Ruch Palikota :> Mama zawsze mówiła :
wóda zła
faje złe
narkotyki złe
nie popieram trawy bo to zło, a palący są dla mnie ćpakolami :| o takie oczy :| ma się po ćpaniu :|
7878
#ojciec nieaktywny
27 kwietnia 2013r. o 0:14
G...wiecie, w NL nie byliście... Ja mam to od kilku lat i wcale nie ma się czym cieszyć. Tu, w NL wszystko jest piękne, póki jest zakamuflowane, ale życie pokazuje ...i po maryszce, czy haszu. Młodzież w PL cieszy się, ze ma trochę wolności, bo zajara, ale to jest wielkie G...nic dobrego. NIKT MI NIE POWIE ŻE TO JEST DOBRE! Syf jak i inne używki.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
27 kwietnia 2013r. o 0:16
Przemyslaw napisał(a): Ruch Palikota jest zdecydowanie przeciwny karaniu użytkowników /palaczy / marihuany.

Swoich też broni, co wymuszali i prali pałami a teraz siedzą w partii Palikota :D
Do dopiero patologia !
~heh niezalogowany
27 kwietnia 2013r. o 1:00
Przytocze tutaj pewien cytat z kilerów dwóch "No to k*r*a co wolno jak nic nie wolno" i dla potwierdzenia dodam wycinek z filmu ;) Pozdrawiam i dobranoc.
a zeby bylo weselej to niech siara cos doda jeszcze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo