Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Legalna marihuana?

~zbig niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 11:26
Na blogu jegomościa znalazłem wpis, który opiera się na innym tekście i mowi o tym, że wreszcie do cywilizacji dojdziemy i policja zajmie sie moze powaznymi przestepcami. http://jegoblog.pl/moje/poswiec-sie-dla-nauki-i-jaraj-legalnie-blanty/

Nareszcie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ZalegizybacMarihunaen niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 12:02
Jak najbardziej jestem za. Gdzie zapisy? :PP
7066
#Gamelin nieaktywny
26 kwietnia 2013r. o 12:37
Pewnie ,że powinna byc zalegalizowana .. wielkie mi przestepstwo zapalic sobie blanta ogladając film lub przy piwku :d .. zdelegalizować za to należałoby wódkę - ot taki ogolno-dostepny narkotyk ,przez który rodzi sie agresja , bicie żon i dzieci ,...nie pod siebie , wypadki samochodowe i 100 innych , rzeczy krzywdzących całe rodziny i społeczenstwo ...gdzie tu logika ? jeszcze nie słyszałem ,żeby z powodu zioła ktos komus krzywde zrobil ... ot taki paradoks w biały dzień - to co zabija i jest grozne jest legalne a to co nikomu nie szkodzi jest wielkim przestepstwem :D

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 12:46
Zaburzenia świadomości powodują politycy i niedouczeni nauczyciele
2524
#Zwirz nieaktywny
26 kwietnia 2013r. o 13:15
Zalegalizują i będzie masa narkusów, którzy się uzależnią od tego...

Jak wszystkie używki - są dla mądrych ludzi... A trawka jest symbolem tych nie do końca mądrych (i nie generalizuje, bo o to mi nie chodzi)

"Dajesz, Dajesz - nie przestajesz!"
~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 13:23
Zwirz napisał(a): Zalegalizują i będzie masa narkusów, którzy się uzależnią od tego...

Jak wszystkie używki - są dla mądrych ludzi... A trawka jest symbolem tych nie do końca mądrych (i nie generalizuje, bo o to mi nie chodzi)

Byłeś ty kiedyś w Holandii? Myślisz, że po ulicach chodzą Zombie bo tam można kupić i palić legalnie? Bzdura! Marihuana jest dużo mniej szkodliwa od wódki więc wódka to symbol ludzi niemądrych:)
657
#agak nieaktywny
26 kwietnia 2013r. o 13:27
Otóż to :) Ci, co chcieli, już dawno się uzależnili. Zresztą, co za różnica, czy uzależnią się od alko czy od zioła. Wszystko jest dla ludzi, jak ktoś zna umiar to nie ma znaczenia, czy jest legalna czy nie. A taki zapis jednak wielu umiliłby życie. A w każdym razie by go nie uprzykrzał :)

www.agakryspin.com
5413
#Przemyslaw nieaktywny
26 kwietnia 2013r. o 13:40
Papierosy i alkohol , które uzależniają i zabijają nie wzbudzają niczyjego sprzeciwu .
Powód -- rzeka kasy płynąca do budżetu .
Nie popieram żadnych nałogów jednak sadzanie do więzienia za marihuanę uważam za bezsensowne.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo