Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Legalna marihuana?

~xxx niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 14:38
panam odezwal sie z glupim tekstem ,adekwatnym do jego rozumowania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~s niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 14:52
Rozumowanie "panam" jest w tym temacie bardzo prawidłowe. Wynika ze zdrowego rozsądku, którego w polskim prawie często brakuje.

Nie wiem czy warto iść w kierunku legalności miekkich narkotyków, ale depenalizacja to dobry pomysł.

~xxx sprawdzi sobie w googlach, co to takiego depenalizacja
~gandzia niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 19:17
Zwirz napisał(a): Zalegalizują i będzie masa narkusów, którzy się uzależnią od tego...

Jak wszystkie używki - są dla mądrych ludzi... A trawka jest symbolem tych nie do końca mądrych (i nie generalizuje, bo o to mi nie chodzi)

:| No,to o co Ci chodzi? :] :>
~miro niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 19:25
Powinni wysypać w każdym mieście na ryku ze dwie naczepy po 40 ton i niech jarają do woli ale na miejscu nie na wynos . Za tydzień byłby spokój ....................w całym kraju . Po problemie .
~FX niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 19:34
Widziałem kilka przykładów brania regularnie ,,trawki " ostatni przykład trzej goście z programu -Rozmowy w toku . Zgadza się nie uzależnia nie ma delirki innych objawów uzależnienia . Ale ludzie nie potrafią normalnie podejść do normalnych problemów życia .Szybko się denerwują i szukają odskoczni w trawce .Zresztą zobaczcie sami ten program .Trawa nie dziękuję :)
~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 19:46
~FX napisał(a): Widziałem kilka przykładów brania regularnie ,,trawki " ostatni przykład trzej goście z programu -Rozmowy w toku . Zgadza się nie uzależnia nie ma delirki innych objawów uzależnienia . Ale ludzie nie potrafią normalnie podejść do normalnych problemów życia .Szybko się denerwują i szukają odskoczni w trawce .Zresztą zobaczcie sami ten program .Trawa nie dziękuję :)

A mówiąc o Rozmowach w toku:)

http://jegoblog.pl/moje/ewa-drzyzga-ze-swoich-goscie-nie-pizga/
~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 19:51
~FX napisał(a): Widziałem kilka przykładów brania regularnie ,,trawki " ostatni przykład trzej goście z programu -Rozmowy w toku . Zgadza się nie uzależnia nie ma delirki innych objawów uzależnienia . Ale ludzie nie potrafią normalnie podejść do normalnych problemów życia .Szybko się denerwują i szukają odskoczni w trawce .Zresztą zobaczcie sami ten program .Trawa nie dziękuję :)

W tym kraju człowieczku nikt sobie nie radzi z problemami, chyba że ma siano i jest politykiem albo szefem dużej firmy. Reszta szybuje na dno, i trawka do tego nie potrzebna, wystarczy ZUS, podatki, wieśniactwo ogólnopowszechne i buractwo. A to czy chce sobie zapalić jest moją sprawą... Lubie to pale... Nie lubie to nie i tyle. Po co odrazu pieprzyć że są przez to problemy i że sobie palacz nie radzi itp. za dużo czasu musiałeś spędzić w klubie AA i ci nagadali głupot że wszystko szkodzi tak jak alko, błąd.
~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 20:02
I chcialem dodać do posta powyżej jeszcze dopisek że jak ktoś mi przytacza sytuacje z owego programu "Rozmowy w toku" to aż żal mi sie robi ludzi którzy to oglądają i wierzą że to na prawde. Ewa tak mówi to tak jest... Tam cały program ma scenariusz, każdy wie co ma mówić i nawet publiczność jest podstawiana, i wszystko to, to jedna wielka ściema, obejrzyj coś konkretnego na ten temat, filmy dokumentalne są różne i różniste, te co krytykują i te które udowadniają że trawka nie jest aż taka zła jak o niej mówią przeciwnicy a jeszcze lepiej poczytaj książki. Nie bądź ślepym gościem idącym za większością, kierującym się tymi samymi ideami co ludzie przeciwni, wredni, zazdrośni i krytykujący wszystko z góry, tak powstaje kolejne pokolenie mocherów a tego nie chcemy... Dowiedz sie czegoś sam, dla własnej wiadomości, wtedy sie wypowiedz... jak będziesz miał pojęcie. To czarne pudełko z ekranikiem robi z Ciebie głąba... nie daj sie mu zasięgnij wiedzy gdzie indziej... :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza