Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Spowolnione działanie Firefoxa

8117
#alabaster72 nieaktywny
10 maja 2013r. o 7:04
Jak w tytule, tyle że próbowałem również otwierać strony w wyszukiwarce gg, nie pomaga i nadal muli. Niestety nie dałem rady pobrać i zainstalować ani explorera ani chrome, myślałem że może to wina FIREFOXA. Z dnia na dzień przestało poprawnie działać. Łącze 10MB/s. Wykonałem cofanie sesji do 3 maja i nadal nic.Zastanawiam sie nad ponownym postawieniem systemu bo chyba jakiś TROJAN się wkradł ale nie wiem czy to pomoże. Zaznaczę że programy w kompie uruchamiają się normalnie

Dopisane 10.05.2013r. o godz. 07:04:

Zabezpieczony AVASTEM i McAfee

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7066
#Gamelin nieaktywny
10 maja 2013r. o 7:52
Jaa też tak mam z Firefoxem od jakiegos czasu -muli , zacina sie , co rusz jakis skrypyt nie działa albo wtyczka itd .

Dopisane 10.05.2013r. o godz. 07:52:

Próbowałem odinstalowac i zainstalować jeszcze raz ale to tez efektów nie dało .

~h niezalogowany
10 maja 2013r. o 7:59
U mnie to samo :(
~adolf niezalogowany
10 maja 2013r. o 9:09
2x antywirus? Ciesz się, że wogóle system "wstał"... :> :>
8117
#alabaster72 nieaktywny
10 maja 2013r. o 9:21
~adolf napisał(a): 2x antywirus? Ciesz się, że wogóle system "wstał"... :> :>
Źle się określiłem, Avast jest na stałe, a tym drugim czasem skanuję błędy systemu

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
~dorciaolcia niezalogowany
10 maja 2013r. o 11:51
u mnie też firefox zamula ale za to chrome działa bardzo dobrze
~ niezalogowany
10 maja 2013r. o 12:02
alabaster72 napisał(a):
~adolf napisał(a): 2x antywirus? Ciesz się, że wogóle system "wstał"... :> :>
Źle się określiłem, Avast jest na stałe, a tym drugim czasem skanuję błędy systemu

Avast i wszystko jasne...
8117
#alabaster72 nieaktywny
10 maja 2013r. o 17:57
~ napisał(a):

Avast i wszystko jasne...
O właśnie, taka pomoc to jest wartościowa !! !! !! "avast i wszystko jasne" ja w swoim kompie tez mam Avasta i jakoś nie narzekam, kiedyś miałem Kaspera i musiałem odinstalować bo mi każdego cracka blokował, a to jego kwiczenie zarzynanej świni to już przesada. Nie o to chodzi, temat założyłem bo znajomej komp sie zmulił, a takie tyldowate opinie -nie opinie mnie wqrwiają, myślę że nie tylko mnie :> Jeśli nie masz chęci ani wiedzy to nie wypowiadaj się wcale bo ani nie pomagasz ani nie błyszczysz.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza