Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Janusz Korwin Mikke w Bolesławcu!

~~123 niezalogowany
16 maja 2013r. o 14:50
Aha i żeby nie było ;) Ja naprawdę doceniam jego intelekt (bo takowy niewątpliwie posiada), jednak zdolność analizowania w grze (brydż) nawet na jego mistrzowskim poziomie nie musi - i moim zdaniem nie ma - przełożenia na inne dziedziny. Ot choćby politykę z jego "cudownymi" radami na uzdrowienie Polski. I mam jedną zasadę: nie ufam nikomu, kto twierdzi, że ma proste i gotowe sposoby na to "żeby Polska rosła w siłę, a ludzie żyli dostatniej". To tyle z mojej strony ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 maja 2013r. o 15:02
~ napisał(a): Oj ... Nie widzicie?!

Widzimy , a cóż ja innego robię od dwóch lat na tym forum , jeśli nie zniechęcam do eurokołchozu ? :)

Kolego 217 :) , Virgo jest piękną Kobietą , ja brzydkim facetem , proszę nas ze sobą nie mylić :)

123 ... Droga Pani Papugo :* Również , jak Pani , uważam , że JKM przegiął pałę w odniesieniu do Kobiet , ale nie należy patrzeć przez pryzmat płciowych uprzedzeń , a spojrzeć na ten nieszczęśliwy , wcielony na siłę do eurokołchozu kraj ... oczyma prawdziwej Polki. Ludzie pokroju JKM dają szansę na zrozumienie tego , co się dzieje. Jestem pewien , że w głębi swej inteligencji jest Pani zgodna z korwinowymi tezami , a jedynie Jego niektóre wygłupy odstraszają Panią od przyznania racji :)

Miłego popołudnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~s niezalogowany
16 maja 2013r. o 15:29
~:) napisał(a): Spokojnej pracy :D Ja też mam dość :D Ciekawe tylko kto te bzdury wkleił bo precz z komuną raczej normalny jest... :)

bzdury to ty wklejasz, prlowski pogrobowcu
~:) niezalogowany
16 maja 2013r. o 15:33
Nie to miałem na myśli ,ot to raczej ,że z podobnej galaktyki jesteście drogie panny...W dodatku jakąś" takąś"myśl mam ,że co najmniej jedną znam...ale to może tylko ta moja wybujała fantazja ...
Mimo wszystko w pas sie kłaniam Virgo..i Tobie panno z dzieckiem pozdrowienia.
4335
16 maja 2013r. o 15:34
~s napisał(a):
~:) napisał(a): Spokojnej pracy :D Ja też mam dość :D Ciekawe tylko kto te bzdury wkleił bo precz z komuną raczej normalny jest... :)

bzdury to ty wklejasz, prlowski pogrobowcu

Do budy Skornik , kiedy dorośli rozmawiają ... :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~s niezalogowany
16 maja 2013r. o 15:36
zamknij morde, pijany oszołomie
4335
16 maja 2013r. o 15:44
~:) napisał(a): ... Mimo wszystko w pas sie kłaniam Virgo..i Tobie panno z dzieckiem pozdrowienia.

Słuchajcie , a może byście się tak zalogowali ? :) Miło było by porozmawiać z Virgo i Kolegą 217 ... jakieś pifko byśmy chlapneli , niechby nawet fiducjarne :D

Dopisane 16.05.2013r. o godz. 15:44:

~s napisał(a): zamknij morde, pijany oszołomie

Jak zwykle ... merytorycznie i inteligentnie Młody Padawanie , od faszystów mnie jeszcze zwyzywaj ... Czytelniku :*

Zastosowana autokorekta

10557
#Preczzkomuna nieaktywny
16 maja 2013r. o 15:50
Skornie, do oszołomów, pijanych, pogrobowców trzeba spokojnie, z cierpliwością podchodzić. Jak z dziećmi. :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza