alabaster72 napisał(a): Niczego nie chce dać poza wolnością??? Już widzę wolność pod dyktaturą KSENOFOBA, dla Niego każdy kto jest inny niż On sam, jest zgnojony, jest ...em,
Każdy kto ma inny kolor skóry, wyznaje inną religię, jest innej orientacji, ba, nawet kobiety są dla niego istotami niższego rzędu.
Wybacz, ale bredzisz. Janusz Korwin Mikke jest liberałem czyli dopuszcza wyjątki. Oczywiście jako mężczyzna nie uważa za ludzkie, aby kobieta pracowała więcej od mężczyzny (Ty pewnie myślisz odwrotnie). Ale jako liberał dopuszcza wolność wyboru i jeśli kobieta chce nawet być szambo-nurkiem, a po pracy chować dzieci, rąbać drzewo na opał, sprzątać, gotować i prać to niech to robi jak chce. Ty oczywiście "szanujesz" kobity i zarąbałbyś je trzykrotnie większą robotą niż one mogą znieść, zgodnie z hitlerowskim hasłem "Praca czyni wolnym".
Co do nienawiści do czarnych, wyznawców innych religii to już bzdura totalna. Na JKM-a głosują kobiety jak faceci, głosuje na niego mój kolega ateista, oraz ja katolik. Z tego co wiem to ma również poparcie u agnostyków i co jeszcze bardziej cię zdziwi - u niepełnosprawnych.
alabaster72 napisał(a): Pan JKM da mu pistolet, bo Pan JKM jest za swobodnym dostępem do broni dla każdego obywatela. Oj, wydaje mi się że już był ktoś taki :| A historia lubi sie powtarzać.
No proszę. Jak to się dzieje, że w Szwajcarii czy np w niektórych stanach Ameryki Północnej jakoś tam gdzie dostęp do broni jest dostępny jakoś ludzie się jeszcze nie wybili? Ba! Odpowiedz mi jak to jest, że akurat tam jest najniższy procent zabójstw z bronią w ręku?
Wiem, że Ty pewnie wolałbyś żyć w kraju, gdzie tylko przestępca nosi przy sobie spluwę i w ten sposób może swobodnie wystrzelać jak kaczki ponad 70 niewinnych osób, gdyż te w tym czasie nie miały najmniejszej szansy się obronić. A jeszcze takiego delikwenta dadzą na 25 lat więzienia i może jak w przypadku Brevika jeszcze dadzą mu luksusowe więzienie z biblioteką, siłownią i komputerkiem. Super!
Zastosowana autokorekta