Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Janusz Korwin Mikke w Bolesławcu!

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 maja 2013r. o 10:42
Hegemon napisał(a): .. Serio ? : )

Tak , z reguły wiem , co piszę :)
Trybun Ludowy , gdzieś tam jest. Roz Kocham Bolec.Info i system pieniądza fiducjarnego , fałszywych proroków ... medialnych i całą resztę tej całej maskarady. I to niestety, nie będzie JKM ... kto więc ? Antychryst , czy powrót Jezusa ? szatan , człowiek , czy kosmita ?

Proszę Was Bracia i Siostry , Wędrowcy ... obudźcie się :) chemitrali od kilku dni nie ma :) Przynajmniej nad nami , współczuć trzeba innym . Miłego dnia :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
16 maja 2013r. o 10:59
Zastanawiam się, czy Twoja imaginacja jest "naturalna", czy "chemiczna" ?

Czółko : )
~ niezalogowany
16 maja 2013r. o 11:03
alabaster72 napisał(a): Niczego nie chce dać poza wolnością??? Już widzę wolność pod dyktaturą KSENOFOBA, dla Niego każdy kto jest inny niż On sam, jest zgnojony, jest ...em,
Każdy kto ma inny kolor skóry, wyznaje inną religię, jest innej orientacji, ba, nawet kobiety są dla niego istotami niższego rzędu.

Wybacz, ale bredzisz. Janusz Korwin Mikke jest liberałem czyli dopuszcza wyjątki. Oczywiście jako mężczyzna nie uważa za ludzkie, aby kobieta pracowała więcej od mężczyzny (Ty pewnie myślisz odwrotnie). Ale jako liberał dopuszcza wolność wyboru i jeśli kobieta chce nawet być szambo-nurkiem, a po pracy chować dzieci, rąbać drzewo na opał, sprzątać, gotować i prać to niech to robi jak chce. Ty oczywiście "szanujesz" kobity i zarąbałbyś je trzykrotnie większą robotą niż one mogą znieść, zgodnie z hitlerowskim hasłem "Praca czyni wolnym".
Co do nienawiści do czarnych, wyznawców innych religii to już bzdura totalna. Na JKM-a głosują kobiety jak faceci, głosuje na niego mój kolega ateista, oraz ja katolik. Z tego co wiem to ma również poparcie u agnostyków i co jeszcze bardziej cię zdziwi - u niepełnosprawnych.
alabaster72 napisał(a): Pan JKM da mu pistolet, bo Pan JKM jest za swobodnym dostępem do broni dla każdego obywatela. Oj, wydaje mi się że już był ktoś taki :| A historia lubi sie powtarzać.

No proszę. Jak to się dzieje, że w Szwajcarii czy np w niektórych stanach Ameryki Północnej jakoś tam gdzie dostęp do broni jest dostępny jakoś ludzie się jeszcze nie wybili? Ba! Odpowiedz mi jak to jest, że akurat tam jest najniższy procent zabójstw z bronią w ręku?
Wiem, że Ty pewnie wolałbyś żyć w kraju, gdzie tylko przestępca nosi przy sobie spluwę i w ten sposób może swobodnie wystrzelać jak kaczki ponad 70 niewinnych osób, gdyż te w tym czasie nie miały najmniejszej szansy się obronić. A jeszcze takiego delikwenta dadzą na 25 lat więzienia i może jak w przypadku Brevika jeszcze dadzą mu luksusowe więzienie z biblioteką, siłownią i komputerkiem. Super!

Zastosowana autokorekta

~:) niezalogowany
16 maja 2013r. o 11:04
Panno , proszę odstaw to piwo! Przecież to dopiero 11,00...
Wprawdzie ja tez juz jestem po czteropaku ale kontroluję się ;)
Za chwilę (tak przypuszczam) odezwie się virgo albo 123 i dadzą nam "popalić" ;) A więc drogi kolego "łeb" pod prysznic i do dzieła! :D Chciał nie chciał to Ty musisz zostac tym Trybunem Ludowym... :D
4335
16 maja 2013r. o 11:14
Hegemon napisał(a):
Czółko : )

Nie mów do mnie ... imaginacja , bo ja matury nie mam :|
Czółko Hegemonie , wiesz przecież , że Cię kocham , ale piwa ze mną wypić nie chcesz :D

Miłego :)

Dopisane 16.05.2013r. o godz. 11:14:

~:) napisał(a): ... Chciał nie chciał to Ty musisz zostac tym Trybunem Ludowym... :D

O nie , nie ma takiej opcji , mnie interesuje Stwórca , zwany potocznie Źródłem . Całą politykę o kant dupy potłóc , podobnie , jak wszelkie systemy . Kolego 217 :) , we Wszechświecie nie ma nic innego oprócz Stwórcy. Ty stawiasz czteropak , a chcesz wiedzieć dlaczego ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
16 maja 2013r. o 11:20
No ..wiem ... :D Jesteś trzeżwy jak lza.. :D No napijemy się na dniu ceramiki...a namów jeszcze falco.. :D Ale mniejsza z tym ,słuchaj kolego virgo...nie idż na to spotkanie z JKM ...Tylko Ci w głowie zbałamuci...Tym razem na mnie czas...cześć!
16 maja 2013r. o 11:24
Miałem na myśli byś słuchał Virgo... ;) jakoś dziwnie mi się napisało
4335
16 maja 2013r. o 11:40
Cześć :D
Nie chodzi o moją trzeźwość , chodzi o Was :)

Papuga z całą pewnością na piwo namówić się nie da , to zwyrodniały abstynent :D

Dopisane 16.05.2013r. o godz. 11:40:

Nie tacy jak JKM próbowali mi w głowie przewrócić ... Wędrowcy mają to do siebie , że nic z Drogi do Źródła Ich nie zawróci ... jedyny prtoblem , czy Promień uciągną ... filozoficzny dylemat wolnej woli ...

Nara Obywatele Bolecnauci , jeszcze raz zapraszam na spotkanie z JKM :D

Kolego 217 :) doprawdy , nie potrafię zrozumieć , czemóż jesteś takim antagonistą ? :)

Cześć :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza