Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Citronex

~Ktoś niezalogowany
26 czerwca 2013r. o 20:41
Ludzie się chyba boją pisać, tu nikt nie napisze jak jest na prawdę. Mogę tylko dodać, że ostatnio zmienili kierowniczkę, obiecali, że będzie manager z doświadczeniem, jest ... recepcjonistka, która nigdy nie pracowała w gastronomii. Ale za to jaka mądra :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 czerwca 2013r. o 14:22
~Ktoś napisał(a): Ludzie się chyba boją pisać, tu nikt nie napisze jak jest na prawdę. Mogę tylko dodać, że ostatnio zmienili kierowniczkę, obiecali, że będzie manager z doświadczeniem, jest ... recepcjonistka, która nigdy nie pracowała w gastronomii. Ale za to jaka mądra :D

manager jest również i to z doświadczeniem !! :P
~:))) niezalogowany
27 czerwca 2013r. o 14:49
Pracowalam tam i nie polecam. Zwolnilam sie sama bo nie mozna bylo wytrzymac atmosfery tam panujacej. Co chwile zmienia sie personel jak i kierownictwo. Pierwszy kierownik byl najlepszy chociaz nie wiem czy mozna bylo go nawzac kierwonikiem. Ludzie sa ciagle strasznie zwolnieniami i ponizani.. Nie powiem bo nawet fajnie placa. Z starej ekipy zostaly chyba 3 osoby ale oni maja dobre podejscie bo wszystko olewaja :))))
~-- niezalogowany
12 lipca 2013r. o 19:54
ja powiem tak - PATOLOGIA, śmiechu warte to całe Picaro. Nie wypłacają za nocki (!) za nadgodziny płacą 100% zamiast 150%, źle obliczają i czasem za 20 h dodatkowych można dostać 50zł co i tak jest mega sumą bo na recepcji czekają od marca na kasę.
Poza tym... Pracujesz na swoim stanowisku wypełniając zadania z innych stanowisk (czyli lecisz na dwa etaty w tym samym czasie) za wypłatę x1 nie x2... gdyby dało się tam wytrzymać to nie byłoby co kilka dni ogłoszeń o pracę :)
~ niezalogowany
12 lipca 2013r. o 19:57
~-- napisał(a): ja powiem tak - PATOLOGIA, śmiechu warte to całe Picaro. Nie wypłacają za nocki (!) za nadgodziny płacą 100% zamiast 150%, źle obliczają i czasem za 20 h dodatkowych można dostać 50zł co i tak jest mega sumą bo na recepcji czekają od marca na kasę.
Poza tym... Pracujesz na swoim stanowisku wypełniając zadania z innych stanowisk (czyli lecisz na dwa etaty w tym samym czasie) za wypłatę x1 nie x2... gdyby dało się tam wytrzymać to nie byłoby co kilka dni ogłoszeń o pracę :)

To widze ze sie zmienilo co wypalty. Ja pracowal;am w tamtym roku i bylo nawet ok, ale to byly poczatki...
~ niezalogowany
12 lipca 2013r. o 20:04
teraz jest inaczej, prezes szuka oszczędności, nie chce płacić bo motel nie przynosi zysku ...
~- niezalogowany
12 lipca 2013r. o 21:26
Nie czepiać się tylko pracować, jak się komu nie podoba to sobie znaleźć co innego :D
11027
#NieeMoowwMiiNiee nieaktywny
12 lipca 2013r. o 21:32
dokładnie ! nie jest źle :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza