Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Europie grozi islamizacja?

10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 12:34
~ napisał(a): http://vod.pl/superwizjer-islamskie-wyznanie-wiary-po-polsku,129351,w.html

Nic nowego się nie dowiedziałem. Temat był mi znany. Ale jeżeli ktoś tu się wypowiada powinien ten materiał obejrzeć! Ponieważ pokazuje on właśnie fanatyzm Islamu, jego agresywność w przekazie. Kto wierzy w Islam, w każdej chwili może zamienić się w "obcinacza głów" sama bohaterka o tym mówi. Tym bardziej, że środowisko Islamu jest bardzo hermetyczne.

Cytat z materiału: "będziemy wam ISlam wbijali do głowy" - tak zaatakowano przechodniów w okolicy meczetu w Anglii.

To kolejne dowody na to, że Islamizacja postępuje w Europie.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 19:06
gdyby nie lewacka rewolucja we Francji ,kto wie jak długo jeszcze wbijano by nam katolicyzm do głów na siłę ?
10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 19:15
~ napisał(a): gdyby nie lewacka rewolucja we Francji ,kto wie jak długo jeszcze wbijano by nam katolicyzm do głów na siłę ?

Głosisz tu jakieś zmyślane teorie oszołoma. Poczujesz się lepiej, jak ci Islam wbiją do głowy.

~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 19:36
uważasz że trzeba zwalczać jedna religie inna ? czy lepiej uczyć ludzi racjonalnego myślenia i wolności od wszystkich religii?
10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 19:41
~ napisał(a): uważasz że trzeba zwalczać jedna religie inna ? czy lepiej uczyć ludzi racjonalnego myślenia i wolności od wszystkich religii?

Uważam, że racjonalne myślenie wcale nie stoi w sprzeczności z wiarą.

~Amnesty niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 19:47
alter napisał(a):
~ napisał(a): http://vod.pl/superwizjer-islamskie-wyznanie-wiary-po-polsku,129351,w.html

Nic nowego się nie dowiedziałem. Temat był mi znany. Ale jeżeli ktoś tu się wypowiada powinien ten materiał obejrzeć! Ponieważ pokazuje on właśnie fanatyzm Islamu, jego agresywność w przekazie. Kto wierzy w Islam, w każdej chwili może zamienić się w "obcinacza głów" sama bohaterka o tym mówi. Tym bardziej, że środowisko Islamu jest bardzo hermetyczne.

Cytat z materiału: "będziemy wam ISlam wbijali do głowy" - tak zaatakowano przechodniów w okolicy meczetu w Anglii.

To kolejne dowody na to, że Islamizacja postępuje w Europie.

Dokładnie tak. I nie chodzi o żadne teorie spiskowe czy uleganie propagandzie mediów. Islam jest zagrożeniem i to jest fakt!
Zresztą -na zwykły rozum biorąc- wszyscy widzimy co się dzieje w krajach arabskich. Wieczne zadymy,dzieci z bronią na ulicach,gwałty i okaleczanie kobiet ....
Naprawde chcielibyście aby cos takiego działo się blisko nas?! Nie wierze... :/
~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 19:49
niestety nie wszyscy wierzący próbują myśleć racjonalnie i stąd te wszystkie zadymy między wyznaniami
ja nie twierdze że wiara nie może iść z racjonalizmem w parze
ja po prostu obrałem drogę bez wiary i dla mnie jest to dobre
jeśli Ty czujesz się dobrze w wierze ,to ok. życzę Ci jak najlepiej
wszystko będzie dobrze dopóki jeden drugiemu nie zaczniemy narzucać na siłę swoich przekonań
~Amnesty niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 20:06
~ napisał(a): niestety nie wszyscy wierzący próbują myśleć racjonalnie i stąd te wszystkie zadymy między wyznaniami
ja nie twierdze że wiara nie może iść z racjonalizmem w parze
ja po prostu obrałem drogę bez wiary i dla mnie jest to dobre
jeśli Ty czujesz się dobrze w wierze ,to ok. życzę Ci jak najlepiej
wszystko będzie dobrze dopóki jeden drugiemu nie zaczniemy narzucać na siłę swoich przekonań

musisz wiedzieć że takim ludziom jak ty czy ja wszystko można tak racjonalnie tłumaczyć. I albo zrozumiem albo nie.
Ale nie będę z tego powodu obcinał ci głowy czy wysadzał samochodu w powietrze. Oni mają to wpajane do łba że każdy środek jest dobry aby ,,zaplenić '' swoje poglądy religijne - z zabijaniem włącznie!

To sa chorzy fanatycy - nie ma z nimi kompromisów i racjonalnego tłumaczenia racji.... :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.