Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wielki Festyn Parafialny z okazji Dnia Dziecka

~ niezalogowany
2 czerwca 2013r. o 10:57
Wolałbym wynagrodzenie tu na ziemi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
2 czerwca 2013r. o 14:47
~ZAINTERESOWANY napisał(a): A jeśli nie jest to tajemnicą, to ile do kasy na szczytny cel wpłynęło od prywatnych sprzedawców - chodzi mi o firmę pana Dudka Roberta "Gab ....." - jego samochód stał w czasie Festynu na placu?

chyba prywatne firmy,które biorą udział w zbiórce,lub się wystawiają nie mają obowiązku rozliczać się przed anonimowymi osobnikami :P
Podobnie możesz zapytać jakie koszty poniósł ks.Gidziński lub ile włozył w organizację imprezy p.Zm. :] :]
Nie,że jestem obrońcą Gab...... ale takie pytania to czyste szykanie dziury w d...!!
Zacznij pytać czyja trampolina i czy za free,czy za opłatą,czy wypieki poszły za cenę na tacy,lub mo.że ktos po grzeczności dostał kawałek za free i dlaczego nie zapłacił...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
211
skorn
2 czerwca 2013r. o 17:42
~ napisał(a):
Pozdrawiam zażarcie (...)

Trzeba tak było od razu, a nie jakies podchody z sanepidem.

Zmoderowano 02.06.2013 godz.18:18 - powód: korekta cytowania (moderator)

<i>
9714
#BPM nieaktywny
2 czerwca 2013r. o 17:58
~ napisał(a): Pozdrawiam zażarcie (...).

Nazarles sie jednak u tych (...)

Zmoderowano 02.06.2013 godz.18:18 - powód: korekta cytowania (moderator)
10247
#TA nieaktywny
2 czerwca 2013r. o 20:11
Żałosne to i tyle. Coś się robi - źle. Nic się nie robi - źle. Wystarczy, że tylko coś przy Kościele się dzieje, a od razu jakieś (...) się znajdą, co będą (...) i smrodzić wokół. Nie jesteś katolikiem, nie żyjesz we wspólnocie parafialnej - to się (...)od działań, które mają w niej miejsce. I tak śmiem twierdzić, że większość wpisów umieszczają tu gimbazopodobne typki...

Zmoderowano 02.06.2013 godz.21:10 - powód: słownictwo (moderator)
7619
WiosennaStokrotka
2 czerwca 2013r. o 20:37
A ja byłam...farsz do pierogów robiłam ... kupiłam pączka, a nawet trzy :) i moje dziecię znalazło w nim guzika :). Brałam udział w konkursie nadleśnictwa i dostałam skakankę :) pomalowałam (z dzieciami oczywiście ) gliniane garnuszki, zmokłam, przemokłam, wylosowałam na loterii krem nivea :) i ... i w ogóle mnóstwo rzeczy i .. i jak ktoś chce i szuka to zawsze coś będzie nie tak. A mi się podobało i błotko było, można było jak za młodu się potaplać i cera nawilżyła się i włosy ... i zdrowa jestem bo potupałam z góralami ... a co.... :).... i za rok tyż będę.... a juści :D
5183
magnum44
2 czerwca 2013r. o 23:03
WiosennaStokrotka napisał(a): ... zmokłam, przemokłam, wylosowałam na loterii krem nivea :) ... A mi się podobało i błotko było, można było jak za młodu się potaplać...

Tak trzymać Stokrocia!
:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~parafianin niezalogowany
2 czerwca 2013r. o 23:07
hemi napisał(a):
~ZAINTERESOWANY napisał(a): A jeśli nie jest to tajemnicą, to ile do kasy na szczytny cel wpłynęło od prywatnych sprzedawców - chodzi mi o firmę pana Dudka Roberta "Gab ....." - jego samochód stał w czasie Festynu na placu?

chyba prywatne firmy,które biorą udział w zbiórce,lub się wystawiają nie mają obowiązku rozliczać się przed anonimowymi osobnikami :P
Podobnie możesz zapytać jakie koszty poniósł ks.Gidziński lub ile włozył w organizację imprezy p.Zm. :] :]
Nie,że jestem obrońcą Gab...... ale takie pytania to czyste szykanie dziury w d...!!
Zacznij pytać czyja trampolina i czy za free,czy za opłatą,czy wypieki poszły za cenę na tacy,lub mo.że ktos po grzeczności dostał kawałek za free i dlaczego nie zapłacił...

Dobrze piszesz, a jak kto by chciał wiedzieć to mógł przyjść na zebranie w piątek, dokładnie wszystko omawialiśmy.
Tera każdy narzeka, gdyby pogoda była to byście pożarli, popili i się pobawili, mniej byłoby marudzenia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza