Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wielki Festyn Parafialny z okazji Dnia Dziecka

~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 16:50
Widzę że iwoneczka obeznana jest w krętactwie , a przez krętactwo giną i chorują ludzie. Prosty przykład : ktoś zrobi przegląd samochodu tak jak to sugeruje iwoneczka , pieniążek do książeczki i autko jest nie sprawne , ktoś jest dumny że sobie załatwił i nie daj boże nie zahamuje (bo hamulec do d..py. nie skręci bo luzy i ktoś przez takie krętactwo ginie lub traci zdrowie. Takim myśleniem daleko nie zajedziemy !!!! Trzeba być uczciwym !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
1 czerwca 2013r. o 16:52
~ napisał(a):

Idę zjeśc kawałek ciasta zrobionego przez osobę, która piecze w domu i nie ma zielonego ojęcia o przepisach sanepidowskich!! :)
Oddaje swoje zdrowie w Twe ręce mamusiu!! :)

A dla mnie ? :| też chcę :/

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 16:56
Gosiu tak ten nasz świat jest poukładany i ktoś mam nadzieję nie głupi to poukładał i wiedz że czasami zatrucia nie zawsze od razu sa widoczne , a bakterie i wiele różnych związków odkłada się w organiżmie i po czasie daje znać ze coś jest nie tak.
No to narazie spadam , lecę na ciastko i pirełusa posłuchać.
do zobaczenia na festynie :-))
~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 16:57
GosiaM napisał(a): A dla mnie ? :| też chcę :/

Za późno!! :)
Już nie ma!! :P

Módl się żebym przeżył bo jak pisałem, mamusia nie ma ielonego pojęcia o przepisach sanepidoskich, ale to mądra kobieta więc może mam jakąś szansę na przeżycie! :)
5134
#TOjsienka nieaktywny
1 czerwca 2013r. o 17:09
O matko teraz się sanepidu czepili :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
2945
Mgosia
1 czerwca 2013r. o 17:09
~ napisał(a): Gosiu tak ten nasz świat jest poukładany i ktoś mam nadzieję nie głupi to poukładał i wiedz że czasami zatrucia nie zawsze od razu sa widoczne , a bakterie i wiele różnych związków odkłada się w organiżmie i po czasie daje znać ze coś jest nie tak.
No to narazie spadam , lecę na ciastko i pirełusa posłuchać.
do zobaczenia na festynie :-))

Tak jest ze wszystkim, niestety, ale nie jesteśmy w stanie się ustrzec , więc nie powinniśmy dać się zwariować :)
To tak jak z paniką przed kleszczem, można nie iść do lasu, a i tak go załapać i przepłacić to nawet życiem :)

Grzdychu niegrzeczny :/ jak mogłeś , chociaż na polizanie było mi zostawić ;(
A jak zachorujesz , to z chytrości a nie z bakterii :>

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Justyś niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 17:16
~ napisał(a): Mam nadzieję, że ci wszyscy, którzy tu tak zajadle żółć wylewają nie przyjdą na ten festyn.

Niech nie przychodzą, takich ciągle NARZEKAJĄCYCH nikomu tu nie potrzeba. Niech siedzi w domu i grzeje swój fotek /jeżeli ma/
3145
#hemi nieaktywny
1 czerwca 2013r. o 17:41
ja myślałem ,że tu dalej kłótnia o to na co wydac pieniązki ,a tu jacys nawiedzeni ludzie bez pieczątki sanepidu nic nie ruszą bo wytrują siebie i cała rodzinę :)

Pewnie ciężko sie żyje z takim człowiekiem ,bo to ani na targu nic nie kupi,ani dziecka na szkolna zabawę nie wyślę ("nie jedz ciast zrobionych przez mamy,mogą być zatrute),ani na "domowym" weselu nic nie zje...
Nic tylko kupić zdrowa przebadaną żywność,np.kiełbache gdzie mięsa jest 25 % a reszta to wypełniacze,emulgatory,i reszta tablicy mendelejewa,ale musi być zdrowe ,bo przebadane
:] :]

Faktyczne pitolenie o sanepidzie na festynie (ogólnie,nie parafialnym) gdzie wypieki robią organizatorzy czy inni znajomi to czysta paranoja :D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza