Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Odszedł Nasz Przyjaciel Artur Kędzia
~Anonim niezalogowany
7 czerwca 2013r. o 15:46
Szok!!:>

;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 czerwca 2013r. o 16:04
Dlaczego 'nasz' wielką literą?
~~123 niezalogowany
7 czerwca 2013r. o 16:34
~ napisał(a): Dlaczego 'nasz' wielką literą?

A co nie wiesz dlaczego czasem należy użyć wielkiej litery :> Spieszę podpowiedzieć:
dla podkreslenia ważności, wielkości, a w tym wypadku z szacunku do człowieka przez duże "C" !!
2519
#nana nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 17:48
dopisuję sie do słów Grażyny , wielokrotnie odwiedzałam Wasz temat , czytałam , podziwiałam Wasza wielka solidarność i zrozumienie , jesteście prawdziwymi szczęściarzami , że było Wam dane mieć takiego przyjaciela jak Artur , dziś składam Wam wszystkim wyrazy współczucia i wielkiego szacunku Domownicy ;(

Zmoderowano 07.06.2013 godz.18:57 - powód: (moderator)
~Kasiek niezalogowany
7 czerwca 2013r. o 18:21
(...) Nasz Artur, Kolega, Przyjaciel, Mentor, Opoka! Wieki Człowiek, wielka strata dla wszystkich. Widocznie Bóg potrzebował wsparcia skoro wezwał go do siebie :)
Zawsze pozostaniesz w Naszych sercach :)

Zmoderowano 07.06.2013 godz.20:06 - powód: korekta po usunięciu spamu, do którego odnosiła się wypowiedź (moderator)
6979
E
7 czerwca 2013r. o 18:30
Ja Was bardzo proszę, w każdym temacie, ale nie w tym ;(

Dopisane 07.06.2013r. o godz. 18:30:

Msza pogrzebowa odbędzie się 10.06.2013 o godzinie 15.00 w Radogoszczy.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~wojtek niezalogowany
7 czerwca 2013r. o 18:59
dobry człowiek.nosił dzielnie swój krzyż nie pytał dlaczego na mnie to trafiło ,a nie na kogo innego .dlatego doskonale rozumiał takich ludzi co na codzień zmagają się z takimi problemami.Artur...czekaj na nas ...
10895
#bitek.pl nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 19:04
Żegnaj Arturze, nigdy Ciebie nie zapomnę.

serwis notebooków - www.bitek.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia