A co nie wiesz dlaczego czasem należy użyć wielkiej litery :> Spieszę podpowiedzieć:
dla podkreslenia ważności, wielkości, a w tym wypadku z szacunku do człowieka przez duże "C" !!
dopisuję sie do słów Grażyny , wielokrotnie odwiedzałam Wasz temat , czytałam , podziwiałam Wasza wielka solidarność i zrozumienie , jesteście prawdziwymi szczęściarzami , że było Wam dane mieć takiego przyjaciela jak Artur , dziś składam Wam wszystkim wyrazy współczucia i wielkiego szacunku Domownicy ;(
(...) Nasz Artur, Kolega, Przyjaciel, Mentor, Opoka! Wieki Człowiek, wielka strata dla wszystkich. Widocznie Bóg potrzebował wsparcia skoro wezwał go do siebie :)
Zawsze pozostaniesz w Naszych sercach :)
Zmoderowano 07.06.2013 godz.20:06 - powód: korekta po usunięciu spamu, do którego odnosiła się wypowiedź (moderator)
Ja Was bardzo proszę, w każdym temacie, ale nie w tym ;(
Dopisane 07.06.2013r. o godz. 18:30:
Msza pogrzebowa odbędzie się 10.06.2013 o godzinie 15.00 w Radogoszczy.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
dobry człowiek.nosił dzielnie swój krzyż nie pytał dlaczego na mnie to trafiło ,a nie na kogo innego .dlatego doskonale rozumiał takich ludzi co na codzień zmagają się z takimi problemami.Artur...czekaj na nas ...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.