"...nawet jeśli nie można mieć tego czego by się chciało i to życie które wcześniej było wesołe i szczęśliwe ale nagle stało się smutne, okrutne i nie do zniesienia, to jednak jest życie i trzeba je brać takim jakim ono jest. Trzeba szukać nowych możliwości (motywacji) i mieć zawsze nadzieję bo ona jak wiemy umiera ostatnia..."
"...każdy człowiek jest jednakowo ważny.."
"Ja wyznaję jedną zasadę o której mówiłem już w Reportażu
,,Szanuj ludzi tak jakbyś chciał żeby ludzie Ciebie szanowali,,
Każdego człowieka traktuję równo niezależnie od jego pozycji i statusu materialnego. A drażni mnie u ludzi gdy ktoś kogoś ośmiesza, poniża np. w towarzystwie tym samym podkreślając swoją wyższość. Takich trzeba tępić i pokazywać im gdzie jest ich miejsce jednak trzeba to zrobić kulturalnie nie zniżając się do ich poziomu. Nie lubię też chamstwa i kłamania w żywe oczy itd.."
"Cieszę się że zostałem odebrany jako pozytywny przykład walki z przeciwnościami losu ale sam też otrzymałem poprzez szereg pozytywnych opinii o mnie przekaz pozytywnej energii od wielu osób do dalszej walki. To dla mnie wiele znaczy.."
"..Myślę że zgodzicie się ze mną że jesteśmy tu po to by sobie i innym pomagać i to bezinteresownie.."
"..bycie twardym psychicznie pozwala zwalczyć wiele problemów życia codziennego ale to jest też chyba kwestia podejścia i akceptacji wł. życia."
Trudno w to uwierzyć!!! Artur?
Tak niezwykły czlowiek ,z którym miałam przyjemnośc wymieniać rozmowy.Zawsze pogodny, nigdy na nic nie narzekający..Trudno mi powstrzymac łzy...brak słów .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.