Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Odszedł Nasz Przyjaciel Artur Kędzia
~JA/.... niezalogowany
7 czerwca 2013r. o 19:06
szczerze nia znam pana artura....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
7 czerwca 2013r. o 19:40
warte wspomnienia, że Artur funkcjonował w internecie, dużo pisał dodawał podobnym sobie nadzieji bez użycia rąk i nóg. pozostanie lokalnym symbolem walki z przeciwnościami losu. 3m sie art !
4469
#Patrzalski nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 20:20

[*]
8375
#GosiaG nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 20:29
[*]

Lilith ^^
3046
#sentinel nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 20:32
Przez 18 lat, mimo zmagania się ze swoją niepełnosprawnością, dawał bardzo wiele innym od siebie. Zarażał pozytywną energią i dodawał wiele otuchy tym, którzy tego potrzebowali.

Jak często mawiał - był niepełnosprawny ruchowo, a nie umysłowo i dzięki temu miał głowę do pomagania innym w uzyskiwaniu pomocy.
Sposób w jaki obsługiwał komputer, wymagał ogromnego skupienia i wysiłku, który widzieli ci, którzy u niego bywali.
Niech spoczywa w pokoju.

Jeżeli ktoś będzie chciał jechać na pogrzeb, a nie ma transportu, to mam wolne miejsca w samochodzie.

GG 2563898
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 21:00
sentinel napisał(a): ... Jeżeli ktoś będzie chciał jechać na pogrzeb, a nie ma transportu, to mam wolne miejsca w samochodzie.

Ja również ;(

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5781
#bogna39 nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 21:30
Żegnaj Arturze Wielki-mój Przyjacielu. Z kim teraz będę się spierała?Kto będzie mnie strofował...
Wyrazy współczucia dla Rodziny,Domowników.
3145
#hemi nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 21:43
Ja Arcziego poznałem na urodzinach Qki w 2010r. kiedy byłem początkujacym bolecnautą.
Arczi na dzień dobry okazał się fantastyczną osobą ,która swą pogodą ducha,i humorystycznym podejściem do życia zarażała optymizmem wszystkich dookoła !!

czasem jak człowiek miał doła,to Artur dawał do myslenia...no jak...ja jestem zdrowy,mogę wiele i się dołuję?
A człowiek w tak trudnej sytuacji życiowej ma taka energię ??!!

Jego optymizm dawał i BĘDZIE DAWAŁ dalej kopa do życia każdemu kto ma chwile słabości i zwątpienia!!

Wrzucę fotki ,które pokazują to co było na codzień ,czyli,że przyciągał masę zyczliwych ludzi,był zawsze "gwiazdą" podczas spotkań towarzyskich i...przyciągał piękne kobiety :)

Tam też będziesz w otoczeniu cudownych ludzi i pieknych anielic :)

[img=1370634172_otpzxwg.jpg]

Dopisane 07.06.2013r. o godz. 21:43:

[img=1370634192_9u8b1dk.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza