Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Myśli Jana Pawła II
9714
#BPM nieaktywny
22 czerwca 2013r. o 1:02
alter napisał(a): Po prostu uważam, że są momenty kiedy trzeba się określić, stanąć po właściwej stronie, bronić swoich wartości! Za to nazwałaś mnie "pieniaczem"? a to mnie rozczarowałaś.

alter, w pelni i absolutnie przyznaje Ci racje. Sa chwile i sytuacje, ktore wymagaja od nas jasnej postawy i odwagi w obronie wyznawanych wartosci. "Letniosc" i obojetnosc sa bardzo destrukcyjne. Musimy przyjac na siebie ciezar powiedzenia prawdy, nawet wtedy jesli ta prawda moze kogos urazic.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
22 czerwca 2013r. o 1:11
NIE

Dopisane 22.06.2013r. o godz. 01:11:

NIE, to było do wypowiedzi BPM.
Dodam (do "NIE"): NIE na forum internetowym! W życiu - TAK !

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
22 czerwca 2013r. o 8:13
magnum44 napisał(a): ... Wbrew pozorom też mam swoje zdanie, ale nie oznacza to, że mam je ogłaszać "wszem i wobec" na forum !

I jak tu nie lubić pistolecika ? : )

:*

~ niezalogowany
22 czerwca 2013r. o 8:54
magnum44 napisał(a): Wbrew pozorom też mam swoje zdanie, ale nie oznacza to, że mam je ogłaszać "wszem i wobec" na forum !

To powiedz mi na uszko! :)
Proszę, szepnij też Hegemonowi , jeżeli wyrazi taką ochotę! :P
2951
#Anonim2951 nieaktywny
22 czerwca 2013r. o 9:06
~ napisał(a): To powiedz mi na uszko! :) ...

Od kiedy to Ty POWIERNIKIEM jesteś ? : )
9714
#BPM nieaktywny
22 czerwca 2013r. o 10:05
magnum44 napisał(a): NIEDopisane 22.06.2013r. o godz. 01:11:NIE, to było do wypowiedzi BPM.
Dodam (do "NIE"): NIE na forum internetowym! W życiu - TAK !

Okolicznosci nie powinny zmieniac naszych pryncypiow.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
22 czerwca 2013r. o 10:16
BPM napisał(a):
Okolicznosci nie ...

A kultura osobista owszem.

PS.
Jeżeli ktoś jest dla mnie "p" czy "i", to chyba wystarczy jak mu to powiem po cichu "w twarz", a nie wykrzyczę na "bolesławieckim" rynku ? !
9714
#BPM nieaktywny
22 czerwca 2013r. o 10:21
Hegemon napisał(a):
BPM napisał(a):
Okolicznosci nie ...

A kultura osobista owszem.

PS.
Jeżeli ktoś jest dla mnie "p" czy "i", to chyba wystarczy jak mu to powiem po cichu "w twarz", a nie wykrzyczę na "bolesławieckim" rynku ? !

Masz racje, ale temat postu dotyczy innej kwestii.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo