Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Myśli Jana Pawła II
9176
kc
21 czerwca 2013r. o 22:46
GosiaM napisał(a): Czy nie zrobiłaś tego samego ? :) Ale jak widać mądralińskiej wolno , znam jedną podobną , a może ta sama "kaczuszka" . Dla mnie słowo przyjaciel to nie tylko słowo. A samo puste słowo ..tak znaczy tyle co nic . A ja zauważyłam , ze coś mi się przykleiło do zadka od jakiegoś czasu , ale dziękuję za zainteresowanie moją osobą, jak będę potrzebowała umoralniającej porady, to będę wiedział gdzie się udać :)
Ale na razie wolę być demonem zła :)

Nie zrobiłam tego samego, bo nie jesteś moja przyjaciółką, tylko obcą mi osobą, gdybyś była moją przyjaciółką, napisałabym ci to na Priv. W każdym razie nigdy nie pisałabym nic złego na osobę, którą znam prywatnie , na forum i tym się różnimy. Ja znam wartość słowa przyjaciel, dlatego nigdy nikt kogo nazywałam przyjacielem nigdy mnie nie zawiódł. Czytając Twoje wpisy na forum, myślę że Ty nie mogłabyś napisać tego samego, może czasem warto spojrzeć krytycznie na swoje zachowanie, a nie oburzać się, kiedy ktoś Ci zwraca uwagę, że nielojalnie postępujesz.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
21 czerwca 2013r. o 22:51
Doskonale wiem jaka jestem i co robię i nie twierdzę , że to jest dobre, więc nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia .
A co gorsze, wolę być zła, , wredna niż naiwna i łatwowierna kolejny raz i jeszcze nie raz się o tym przekonasz :) Pa..

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
9176
kc
21 czerwca 2013r. o 22:54
GosiaM napisał(a): Doskonale wiem jaka jestem i co robię i nie twierdzę , że to jest dobre, więc nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia .
A co gorsze, wolę być zła, , wredna niż naiwna i łatwowierna kolejny raz i jeszcze nie raz się o tym przekonasz :) Pa..

Nie pisałam, że jesteś zła, wredna, itp. Po prostu kiepski z Ciebie przyjaciel : ). Tylko tyle i aż tyle : ). Pa : ).
~antypapista niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 22:57
bokser5 napisał(a): ALTER słuchaj człowieku jak można cię tak nazwać każdy ma prawo do swojej wypowiedzi ,a ty nie wpi.... nosa ty masz swoje zdanie inni też ,a więc wrzuć na luz :/

Daremne żale, próżny trud. Gościu na wszystko zna odpowiedź - nie żeby się wtrącał skądże :| On jest poprostu taki mundry, jak jego papież :>
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 23:16

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 23:19
Raczej nawiedzony,
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 23:21

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~antypapista niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 23:25
~ napisał(a): Raczej nawiedzony,

To też to też :) W sumie to żal mi takich..... innych ludzi...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza