Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dni Miasta: najpierw posprzątajmy, potem świętujmy
~rsk niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 9:19
Świetna wycieczka. Skorzystam i pozwiedzam już w ten weekend.
Dziękuję za propozycję. Co mi tam imprezy w Rynku i okolicach !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 9:26
na Karola Miarki jest tez piekny zabytek,kiosk porosniety mchem za pzu po prawej stronie w kierunku asnyka.Kiedy zniknie to dziadostwo w koncu
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 9:33
Ten kiosk zarośnięty mchem i paprociami,to rewelka.Dzierżawa w UM panie Kisiliczyk?Wystarczy chcieć Panie Były Pośle.
~JAK POWIATOWI NIE WSTYD! niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 9:40
Bolec.Info napisał(a): Z dworca do bolesławieckiego rynka

...Jako kolejną atrakcję polecamy spacer ulicą Mickiewicza. To ulica prowadząca od centrum miasta w kierunku dworca kolejowego. Ulica nie poddana rewitalizacji, dlatego że jest drogą powiatową. A jak wiadomo miasto z powiatem to jak kot z psem. Popatrzmy na ten turystyczny szlak. Przy tej ulicy znajduje się przecież Muzeum Ceramiki - duma naszego miasta. I co widzimy? Uszkodzoną jezdnię, fatalne chodniki i okrągłe zbite lustro.
Wszystko to jest niezwykłą atrakcją turystyczną, szczególnie dla turystów zagranicznych, a cały obraz tego szlaku widać jak na dłoni w zbitym zwierciadle...

Ulica w samym centrum miasta, nawierzchnia dziura na dziurze, chodnik...jeśli to wogóle można nazwać chodnikiem.zima już dawno minęła a nawet jedna dziura nie została załatana!!! Ile jeszcze mieszkańcy mają się wstydzić za te ulicę...tylko proszę przed wyborami do mnie nie podchodzić, bo mogę użyć sporo niecenzuralnych słów.

Zmoderowano 21.06.2013 godz.10:16 - powód: caps lock (moderator)
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 9:40
Dlaczego jako portal internetowy tak nienawidzicie obecnie sprawujących władze ? Nikt wam nie broni kandydować chyba że jesteście z tych marudnych beznadziejnych „Polaczków” których wszędzie za granicą tak wyśmiewają .
Sprawdźcie dokładnie kto za co odpowiada i za co ponosi odpowiedzialność w mojej ocenie straciliście całkowicie wiarygodność nic nie napisaliście o koncercie w ubiegły weekend tylko same ataki nie bolec-info tyko bolec-ściema .Podsumowując jesteście BEZNADZIEJNI.
4617
#arti29 nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 9:49
Widzę , że super dziennikarz Kazimierz potrafi tylko wytykać innym , a sam to chyba do szkoły nie chodził cytuję " z dworca bolesławieckiego do rynka " , jestem bardzo ciekaw co to jest "rynka" ??????

Chwytaj dzień :)
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 9:49
Oto mój pomysł- proszę napiszcie ile z tego co piszecie to obawa o losy i przyszłość miasta a ile to nienawiść do ludzi którzy sprawują władze osobiście mam juz dosyć tych waszych urażonych ambicji i walki przed zbliżającymi się wyborami jak czytam te wasze artykuły to mi sie rzygać chce skąd w was tyle nienawiści .
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 9:50
"Z dworca do bolesławieckiego rynka", co to w ogóle za odmiana słowa "rynek"? Niech autor może nauczy się najpierw poprawnie pisać. Poza tym komentarze na temat marketu chińskiego to też lekka przesada. W większości sklepów znajdują się towary "Made in China" i jakoś nikt nie ma problemów z ich kupowaniem. Każdy ma prawo wejść i kupować gdzie chce, a skoro taki sklep istnieje to raczej ludzie w nim kupują. Takie komentarze są po prostu chamskie.
Żeby było jasne- nie pracuję tam ani tym bardziej nie znam właścicieli.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.