Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dni Miasta: najpierw posprzątajmy, potem świętujmy
87
#assassin nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 10:52
A tak do stanu tych baraków, przecież Władza ma taką instytucję jak Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego. Czyli jeżeli budynek jest w złym stanie, to PINB powinien ukaraż mandatem, oraz nakazać usunąć wszystkie nieprawidłowości. Napewno nikt nie prowadzi książki budowlanej obiektu oraz nikt nie przeprowadza kontroli w takich ruinach. To samo odnosi się do reklam i banerów na budynkach. Przecież aby na ścianie powiesić reklamę, trzeba mieć zgłoszenie w starostwie. Ale kto to ma ???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Napoleon niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 11:04
Jeżeli ta Marysieńka to wino, wino marki wino to się zgodzę... :>
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 11:09

Właśnie rozdzielcie raz na zawsze odpowiedzialność starostwa od odpowiedzialności miasta niech szanowny portal zamiast knuć nauczy się kto za co odpowiada.
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 11:12
~dex napisał(a): Ależ oczywiście, że można! Jeśli ktoś ma syf na swoim terenie to można go prawnie zmusić do tego, żeby posprzątał. Nie wiem jak wy, ale ja chcę mieć prezydenta-gospodarza, a nie urzędasa - kogoś, kto nie patrzy czy to jego działka czy nie tylko robi tak, że jest dobrze.

W przeciwieństwie do twojej firmy w urzędzie i w innych poważnych instytucjach czy firmach obowiązują procedury i przepisy , tak mi się wydaje.
3244
#polak nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 11:15
~ napisał(a): W przeciwieństwie do twojej firmy w urzędzie i w innych poważnych instytucjach czy firmach obowiązują procedury i przepisy , tak mi się wydaje.

Ale syfu nie można tolerować!
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 11:16
Dlaczego nie piszecie o osiągnięciach władzy o tym co dobrego zrobili dla Bolesławca nie tylko zrzędzenie i narzekanie żenada
~Zosia niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 11:27
Własność w Polsce jest święta, ale można nałożyć karę, to jest w miejscu publicznym.
To nie jest kłamstwem !!! widać jak na dłoni !!! :|
~cłek ze wsi niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 11:28
O ul. Mickiewicza napisano: "...Ulica nie poddana rewitalizacji, dlatego że jest drogą powiatową. A jak wiadomo miasto z powiatem to jak kot z psem..."

To się zgadza ale dlaczego "Powiat", skoro jest właścicielem i zarządcą tej ulicy nie dba o nią w ogóle??? Na usta ciśnie się odpowiedź: Jaki zarządca, takie ulice.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza