Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dni Miasta: najpierw posprzątajmy, potem świętujmy
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 9:55
~ napisał(a): Dlaczego jako portal internetowy tak nienawidzicie obecnie sprawujących władze ? Nikt wam nie broni kandydować chyba że jesteście z tych marudnych beznadziejnych „Polaczków” których wszędzie za granicą tak wyśmiewają .
Sprawdźcie dokładnie kto za co odpowiada i za co ponosi odpowiedzialność w mojej ocenie straciliście całkowicie wiarygodność nic nie napisaliście o koncercie w ubiegły weekend tylko same ataki nie bolec-info tyko bolec-ściema .Podsumowując jesteście BEZNADZIEJNI.

Po pierwsze, za ulice Mickiewicza odpowiada powiat, to zostało już sprawdzone.
Po drugie jeśli władza którą wybieram nie spełnia oczekiwanych postulatów, a tylko jedynie zajmuje się ''przyznawaniem sobie nagród'', to mam prawo wyrazić swoje niezadowolenie.Chyba żyjemy w demokratycznym kraju?
Po trzecie irytuje mnie jak przed wyborami niektórzy Panowie ''biegają ''po mieście żebrząc o głosy, a jak już zostaną wybrani spoczywają na laurach.W końcu pieniążki na ich pensje pochodzą z podatków (twoich,moich, naszych,waszych).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 9:58
Panie "Kazimierzu" sprawdź pan za co odpowiada urząd miasta a co inne instytucje własność w Polsce podobno jest święta jak można wejść na kogoś posiadłość i cokolwiek tam robić ,podajecie bardzo mało wiarygodne informacje po prostu kłamiecie i staracie się zniechęcić ludzi do władzy.(nie jestem urzędnikiem tylko uczciwym wyborcą nie tak jak” wy”)

~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 10:02
~ napisał(a): Po pierwsze, za ulice Mickiewicza odpowiada powiat, to zostało już sprawdzone.
Po drugie jeśli władza którą wybieram nie spełnia oczekiwanych postulatów, a tylko jedynie zajmuje się ''przyznawaniem sobie nagród'', to mam prawo wyrazić swoje niezadowolenie.Chyba żyjemy w demokratycznym kraju?
Po trzecie irytuje mnie jak przed wyborami niektórzy Panowie ''biegają ''po mieście żebrząc o głosy, a jak już zostaną wybrani spoczywają na laurach.W końcu pieniążki na ich pensje pochodzą z podatków (twoich,moich, naszych,waszych).

Bzdury, jak by było tak jak piszesz to umieszczałbyś na swoim portalu także pozytywne informacje i osiągnięcia władzy a "ty " tylko podjudzasz i oczerniasz .
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 10:06
Czyżby pracownicy powiatu, pracujący po znajomości?

No pewnie,że mi się podoba wiele: np. nowo odremontowany teatr :)

Zmoderowano 21.06.2013 godz.10:07 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
87
#assassin nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 10:07
"Wysłaliśmy w tej sprawie zapytanie do dyrektora MZKM w Bolesławcu"
Nie znam takiej instytucji w Bolesławcu. Jest MZGK lub MZGM.
1
emem
21 czerwca 2013r. o 10:09
Assassin, literowka... :)

A tak ogolnie - niezaleznie od sympatii (lub jej braku) dla kogokolwiek... to niezly syf w centrum..

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
87
#assassin nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 10:36
Najgorzej jest z drogami. Są w złym stanie.
~dex niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 10:43
~ napisał(a): Panie "Kazimierzu" sprawdź pan za co odpowiada urząd miasta a co inne instytucje własność w Polsce podobno jest święta jak można wejść na kogoś posiadłość i cokolwiek tam robić ,podajecie bardzo mało wiarygodne informacje po prostu kłamiecie i staracie się zniechęcić ludzi do władzy.(nie jestem urzędnikiem tylko uczciwym wyborcą nie tak jak” wy”)

Ależ oczywiście, że można! Jeśli ktoś ma syf na swoim terenie to można go prawnie zmusić do tego, żeby posprzątał. Nie wiem jak wy, ale ja chcę mieć prezydenta-gospodarza, a nie urzędasa - kogoś, kto nie patrzy czy to jego działka czy nie tylko robi tak, że jest dobrze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza