Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dni Miasta: najpierw posprzątajmy, potem świętujmy
~lolo niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 13:03
super artykul :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 13:20
~lolo napisał(a): super artykul :)

super komentarz :)
~kris niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 13:48
Bardzo dobrze, że wreszcie ktoś odważył się pokazać to dziadostwo! Chętnię podeślę jeszcze kilka fotek do redakcji.
Do załatwienia takich spraw nie potrzeba wiele, wystarczy odrobina woli i poczucie estetyki miejsca w którym się żyje.
~polo niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 13:53
Nie trzeba wjeżdżać w miasto ...........wystarczy przekroczyć granice powiatu i wiadomo gdzie się jest .......................dziura na dziurze , pozarastane pobocza a w mieście to już rodeo na wybojach ................Miasto Ceramiki ...................w pełnym wydaniu , super artykuł .
211
skorn
21 czerwca 2013r. o 14:29
alter napisał(a): Podział jest narzucony odgórnie przez państwo. Tego podziału odpowiedzialności nie powinno być wcale. Wtedy będzie jeden gospodarz. W obecnej sytuacji podział obowiązków i odpowiedzialności jest jednoznaczny

Likwidacja starostw i po kłopocie.

<i>
6140
#maly85 nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 15:12
A ja mam taką propozycje. Ten kto napisał te wypociny na temat naszego miasta widzę, że tyłka nie rusza z tego miejsca bo zauważył by takie miejsca w całej Polsce. Pewnie sam bądź jakiś jego kolega będzie startować w wyborach i zaczyna marudzić jaki to on poruszony:)A w rynku na Dniach Miasta to pod sceną tyłek posadzi i do rana będzie się bawić:)Proponuje wziąć łopatę,grabie,kosiarkę oraz oczywiście wiaderko i samemu przejść się i usunąć niedoskonałości które się da zauważyć, a nie pisać artykuł na pół strony obrażając CHIŃSKI SKLEP!:)oraz WŁADZE MIASTA no i naszą POLICJE.A przede wszystkim nauczyć się Polskiej wymowy i odmian:)
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 15:42
Ha, ha. Pokumunistyczne? Kiedyś był czyn społeczny (zamiast siedzieć przed telewizorem to się sprzątało grupami, za darmo, albo pracownicy zakładów pracy coś budowali społecznie) a dzisiaj w myśl kapitalizmu - posprzątamy wam jak zapłacicie, moje to się odwalcie, mogę na swoim nas**ć i co mi zrobicie?
Co ma władze interesować prywatna ziemia, ŚMIECI MIESZKAŃCÓW BRUDASÓW, samotniak dla biedoty (wyremontują za nasze podatki, tych co gdzieś pracują).
Powiedzcie mi, dlaczego w erze kapitalizmu mam finansować komus sprzątanie, malowanie, spółkom miejskim przystanki, zakładom pracy chodniki?
Chcieliście kapitalizmu to macie i nie każcie urzędasom sprzątać za moje podatki prywatnych terenów.
A może Bolecnauci sami by się wzięli za sprzątanie (za sprzątanie a nie za aparaty fotograficzne)?
No Kazik, zaproś Krakusów niech sprzątają.
211
skorn
21 czerwca 2013r. o 16:18
Podobo budynek, w którym siedzibę ma biuro bolec.info, też jest nieźle odrapany. Mam nadzieje, że dziennikarze w czynie społecznym wezmą się za robotę, coby podczas Dni Miasta nie było wstydu. : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza