Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ile jeszcze wytrzymamy ?

2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 lipca 2013r. o 11:18
Domyślam się Kwiatuszku,iż miałaś na myśli "bylejakość" : )
Badanie opinii publicznej, które przeprowadziłaś, jest bardzo ciekawe.
A WNIOSKI niemalże frapujące.
Normalnie AM w bolesławieckim wydaniu.

Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 lipca 2013r. o 11:22
~ napisał(a): Tak , niestety niektórym wystarczy bylejakość,bo są niedouczeni,niewykształceni [w sensie nie skończyli studiów].ale narobili dzieci i przez np znajomości czy układy rodzinne dostali jakąś "robotę" ,więc uwazają ,że tak jest dobrze i słowa marnego nie powiedzą,po co się wychylać ,oni "jakoś" tam mają ,to co ich obchodzi reszta inteligentnych ludzi ,których nie zadowala taka właśnie miernota i żenująca bylejakość.

Uważasz, że ludzie którzy nie skończyli studiów i mają dzieci, są głupsi czy gorsi? A może po prostu mają inne priorytety? Nie dla każdego papierek z uczelni jest szczytem marzeń, co więcej, znam osoby, które mogą "poszczycić się" tytułem magistra, a oleju w głowie mają tyle co szesnastolatka. Rozumiem, że nikt nie chce żyć poniżej pewnego poziomu, ale takie opinie jak "narobili dzieci" są po prostu chamskie. Trochę szacunku. Sama mam dziecko, w tej chwili nie pracuję i nie zawsze jest lekko, ale nie uważam, jakobym miała obowiązek walczyć o cokolwiek dla "inteligencji", bo obecny stan nie doskwiera mi na tyle. To był mój wybór aby założyć rodzinę i proszę nie obrażać takich ludzi. I do narzekających nie należę.

Zmoderowano 05.07.2013 godz.11:25 - powód: błąd cytowania (moderator)
~Liia niezalogowany
5 lipca 2013r. o 11:34
Hegemon napisał(a): Domyślam się Kwiatuszku,iż miałaś na myśli "bylejakość" : )
Badanie opinii publicznej, które przeprowadziłaś, jest bardzo ciekawe.
A WNIOSKI niemalże frapujące.
Normalnie AM w bolesławieckim wydaniu.

Pozdrawiam

Mylisz się Misiaczku, miałam na myśli "byle jakoś" .
Spróbuję Ci to wyjaśnić prościej,żebyś zrozumiał. "byle jakoś to było,byle jakoś przeżyć ten dzień,byle jakoś zapłacić rachunki.
Myśle,że teraz już wiesz co miałam na myśli,jeśli nie to postaram się całkiem płasko wyjaśnić
Pozdrawiam

2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 lipca 2013r. o 11:45
Dziękuję za kulturalne sprostowanie mojej supozycji Kwiatuszku.
Miałaś na myśli "byle jakoś".

Pozdrawiam
7303
#pestka nieaktywny
5 lipca 2013r. o 11:46
Hegemonie przez takich jak ty ta strona schodzi na pieski,(moze teraz mnie nie wyzuca napisalam zdrobniale -pieski)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 lipca 2013r. o 11:57
Jakich śliwko ?
7303
#pestka nieaktywny
5 lipca 2013r. o 12:03
dobrze ,ze nie mnie pytasz bo bylabym juz bardzo niegrzeczna wobec ciebie ,koncze to nic nie wnoszaca wymiane zdan ,nie ma z kim podyskutowac
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 lipca 2013r. o 12:06
Jakich pestko ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza