Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ile jeszcze wytrzymamy ?

~ niezalogowany
5 lipca 2013r. o 17:48
z tobą TOjsienka naprawdę coś nie tak,nic nie jesteś w stanie ogarnąć,wyrywasz jeden wyraz ze zdania i czepiasz się go jak ślepy płotu,slowo studia użyte w zdaniu nie oznacza ,ze chodzi o studentów,ludzie około pięćdziesiątki też mają wyższe wykształcenie ,ale nie chodzi tu o tylko wykształconych bo i fizyczni mają prawo do właściweo i godnego wynagrodzenia i życia na odpowiednim poziomie,tyle ,ze ci ,którzy zinwestowali DOBRE wykształcenie mają prawo oczekiwać pracy i płacy na europejskim poziomie a nie biedować bo nie po to podejmowali trud kształcenia się ,zeby teraz nic z tego nie mieć.

[zainwestowali w]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
5 lipca 2013r. o 18:16
~ napisał(a): z tobą TOjsienka naprawdę coś nie tak,nic nie jesteś w stanie ogarnąć,wyrywasz jeden wyraz ze zdania i czepiasz się go jak ślepy płotu

Tam raczej więcej tekstów było niż tylko jedno słowo.
niedouczeni-bo bez studiów
narobili dzieci-tak jak by pan powiedział o chłopach że robią dzieci bo prądu w izbie nie ma
pracują bo nie mają dwóch lewych rączek-mają znajomości
I masz racje jest coś ze mną nie tak skoro chce mi sie jeszcze dyskutować mimo że gadam ze ścianą.

Dopisane 05.07.2013r. o godz. 18:16:

pestka napisał(a):
~TŁUM napisał(a): Witam przyglądam się rozmowie na forum jak wiadomo większość mnie popiera oczywiście znajdą się ludzie którzy chcą zepchnąć temat na inny tor ale do rzeczy co dalej robimy konkretnie ma ktoś pomysł na zmiany czy dalej narzekamy.Ja proponuję jak na początku pokażmy,że nam na Polsce zależy i chcemy tu żyć godnie
mysle ze na biadoleniu sie skonczy,bo co zrobic wyjsc na ulice czy przeskoczyc plot :|

Pestka na razie trzeba znowu wskoczyć na tory tematu. ;)
Ma tu może ktoś dźwig? :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
5 lipca 2013r. o 18:24
Gadasz z własnym jadem ,bo cie zazdrość zżera,ze nie masz ukończonych studiów i ambicji do lepszego zycia ,no i skądinąd wiadomo ,ze spierasz sie bezsensownie bo takie masz zamiłowanie z braku lepszego.Poza tym nie jestem studentem ani panem,nie pisz z ludzmi ,taka moja rada ,bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i mylisz różne wpisy róznych osób ,mieszasz wszystko i przypisujesz ludziom nie ich wypowiedzi albo cos sobie namotasz w głowie i ci się wydaje ,ze ktos tak napisał,słowem bełkoczesz.Daj już spokój ,nie męcz się.Nie piszesz na temat.
~CZARNY OLEK niezalogowany
5 lipca 2013r. o 20:42
poczytajcie sobie oferty w posredniaku 1600 brutto jak z tego wyzyczaplacisz mieszkanie +oplaty i nie ma polowy.zostaje szczaw i mirabelki. zonka donalda kupuje sobie majty za tysiace z naszych podatkow,ministry dostaja premie za dobra robote he he. chory kraj tu sie nigdy nie zmieni.robota co lepsza rozdana po rodzinie.zaluje ze tu wrocilem rudy czarowal wracajcie do kraju,zielona wyspa jest coraz gorzej kradna ofe podnosza podatki strasza ze nie bedzie emerytur co to (...) za kraj przekret na przekrecie.

Zmoderowano 05.07.2013 godz.20:51 - powód: caps lock (moderator)
~ niezalogowany
5 lipca 2013r. o 21:36
~CZARNY OLEK napisał(a): poczytajcie sobie oferty w posredniaku 1600 brutto jak z tego wyzyczaplacisz mieszkanie +oplaty i nie ma polowy.zostaje szczaw i mirabelki. zonka donalda kupuje sobie majty za tysiace z naszych podatkow,ministry dostaja premie za dobra robote he he. chory kraj tu sie nigdy nie zmieni.robota co lepsza rozdana po rodzinie.zaluje ze tu wrocilem rudy czarowal wracajcie do kraju,zielona wyspa jest coraz gorzej kradna ofe podnosza podatki strasza ze nie bedzie emerytur co to (...) za kraj przekret na przekrecie.Zmoderowano 05.07.2013 godz.20:51 - powód: caps lock (moderator)

Tylko do niektórych nie dociera że są w tym kraju giermkami tyrającymi na swoich władców ,sami maja sie za nic i nie pragną bynajmniej odmiany.A tak odnośnie mirabelek to choć to śliweczka przy drogach sadzona dla ptaszków,znalazł się ktoś ,kto wycenił kilogram tych owocków na 10 zł,podobno skupuja w takiej cenie w Bolesławcu ,ludzie ,na mirabelki chórem ,taż to biznes,200 zł dniówki gdzie zarobisz? :P

TO nie żart,tak ktoś odpowiedział na noje ogłoszenie w sprawie kupna mirabelek,teraz to towar cenny jak widać ,pozostaje tylko szczaw i nektaryny,brzoskwinie,winogron ,bo trzy razy tańsze od mirabelek :D

moje [

5134
#TOjsienka nieaktywny
5 lipca 2013r. o 21:37
~ napisał(a): taka moja rada ,bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i mylisz różne wpisy róznych osób .

Po pierwsze nie słucham rad od biadolących bo z kim przystajesz takim się stajesz.
No i z tym myleniem wpisów to nie rozpędzaj sie tak bo widzę twoje IP. :]

~ niezalogowany
5 lipca 2013r. o 21:43
Widzisz moje IP ?? ?? ?? WOW !!
5134
#TOjsienka nieaktywny
5 lipca 2013r. o 21:49
~ napisał(a): Gadasz z własnym jadem ,bo cie zazdrość zżera,ze nie masz ukończonych studiów

No bo się popłaczę z żalu :| :D
No i co uważasz się za człowieka na poziomie bo masz może ukończone fakultety czy co? :] No po tym tekście też poziom niziutki. :]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza